tiistai 8. marraskuuta 2011

Kuvahaaste

Polished Kiwi haastoi minut tähän ja otan haasteen vastaan :)

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.Kansio jonka avasin oli siis "kuvia vuodelta 2009" ja heti kärkeen sattui kuvia mm. meidän koirista. Neljänneksi kuvaksi sattui kuva, joka on otettu Repoveden kansallispuistossa. Ollaan joka vuosi käyty pari kertaa kävelemässä siellä. Kuvassa siis minä ja meidän kaksi koiraa Mimmi ja Milli. Mimmilläkin on pää olemassa, mutta se ravistaa sitä kuvaushetkellä ja siksi se näyttää todella epämääräiseltä kuvassa :DTuo kuva sattui olemaan samassa kansiossa ja se on niin ihana kuva Millistä että halusin laittaa sen myös :)

Ja sitten haastetta eteenpäin, elikkä haastan seuraavat neljä:
KaniFani
Mia
Reetta
Elisabet

7 kommenttia:

 1. Ääähäähää tota Mimmin päätä ;D

  VastaaPoista
 2. :o apua nyt on pakko kysyy että ootko asunu inkeroisis? :D nimittäin oon käyny joskus taluttelees saman näkösii koirii joitten nimii oli mimmi ja milli. :d

  VastaaPoista
 3. Awws, kun on lutusia koiria! Minkähän rotuisia ne mahtavat olla? Juuri iskälle kerroin, miten haluaisin oman pienen koiran.
  Aika monelle, jotka ovat tämän haasteen tehneet, on sattunut kuvaksi juuri se kuva omasta hauvasta. Minullekin. :D
  Onko tuo Millin sininen vaate muuten itse tehty vai ostettu jostain? Nämä koirat siis tarvii talvella ja kylmemmällä säällä vaatetta päälle?

  VastaaPoista
 4. Voi mikä söpöläinen tuo Milli! Vähän samaa näköä kun mun hauvassa, joka on tosin valkoinen. Näin syksyisin väritys on kyllä lenkkien jälkeen monesti hyvin lähellä tuota Millin väriä. :D

  VastaaPoista
 5. Totehi: Niinpä :)

  petraae: Juu olen kyllä ja uskoisin että olet juuri meidän koiria käyny katsomassa. Äidilläni on nykyään enemmänkin koiria, koska hän kasvattaa Havannankoiria. Muistatko oliko meillä silloin enemmän jo koiria vai vasta Mimmi, Milli ja Milo. Aika moni "pikkutyttö" kävi niitä kattomassa ja halus leikkiä niiden kanssa jne. Mut siitä taitaa olla 3-4 vuotta aikaa :)

  Kissa: Sekarotuisia molemmat. Mimmissä on todennäköisesti Bichon Frisettä ja villakoiraa. Millissä samoja rotuja, mutta isästä ei ole tietoa. Mimmi on siis Millin äiti ja se oli otettu pentutehtaasta huostaan. Lähdettiin löytöeläinkodista pentua hakemaan ja minä satuin kysymään että mitä äiti koiralle käy kun pennut on kaikki lähteny. Mimmi oli tajuttoman arka silloin ja pelkäs kaikkea, joten piikille olis joutunut. Mie halusin antaa sille mahdollisuuden ja niimpä Mimmikin lähti meille. Pari vuotta meni että se oppi luottaa muihinkin ihmisiin kuin vain mninuun. Nyt siitä ei edes huomaa että on huonoista oloista lähtöisin. Puku on itse tehty. Kovemmilla pakkasilla oon laittanu lämpöpuvut päälle pitemmille lenkeille, koska näillä ei ole lämmintä pohjavillaa, mutta "pissilenkin" pärjäävät ilmankin. Ja aina kun on uutta lunta, niin laitan puvut, koska muuten koira on pelkkää lumipalloa lenkin jälkeen :D

  Niniane: Syksyn kurakelit on kyllä inhottavia... onneksi nuo meidän koirat on tottunu siihen että lenkiltä suoraan tassu/maha pesulle. Kurapuvut on käteviä, mutta ei niitä aina jaksa pukea :)

  KaniFani: Oleppa hyvä :)

  VastaaPoista
 6. muistan että oli aika paljonkin koiria. milli milo mimmi lola muru ja pentujakin. en muista muita nimiä mutta jotain sen suuntasta? :)

  VastaaPoista