sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kynsikilpailun tulokset

Blogini toinen kynsikilpailu on nyt saatu päätökseen. Viimeisetkin äänet on nyt laskettu. Nyt kävikin sitten niin, että meillä ei ole voittajaa.....
vaan meillä on heitä KAKSI! Kyllä, tasapeliin tämä kilpailu päättyi. Tällaiseen tulokseen en itsekkään osannut varautua ja mietin pääni puhki miten ratkaisen tämän tilanteen. Päädyin seuraaviin vaihtoehtoihin:

a) arvon palkinnon vain toiselle
b) ostaessani tähän kilpailuun palkintoja voittajalle ja äänestäjille, niin varauduin jo tuleviin kilpailuihin/arvontoihin ja joitakin tuotteita on siis varastossani vielä. Molemmille en kuitenkaan saa pääpalkintoa täysin kasattua, esim. kynsilakat ja siveltimet jaettaisiin kahteen.

Otin jo yhteyttä voittajiimme ja aion heidän kanssaan sopia kuinka teemme :) Mutta sitten niihin tuloksiin!

KILPAILUN VOITTAJAT SAIVAT KUMPIKIN 54 ÄÄNTÄ JA VOITTAJAT OVAT:

Noora

LaraC


Onnea voittajille!

Finalisteja oli 20 ja julkaisen vain kärkikymmenikön saamat äänimäärät. Kaikki finalistit löytyvät täältä, jos joku haluaa vielä nähdä kaikki.

Sentimental Journey // 43 ääntä


Riikka // 36 ääntä


Lumi // 33 ääntä


Kissa // 29 ääntä


Liisa // 27 ääntä


Ine // 26 ääntä


Nanii. // 18 ääntä


hannaha // 18 ääntäKiitos kaikille ketkä osallistuivat kilpailuun ja suuri kiitos myös äänestäjille! Äänestäjiä oli yhteensä 203 ja jokaisella oli mahdollisuus antaa äänensä 1-3 kuvalle. Äänestäjien kesken arvottiin palkinto, joka näkyy alapuolella kuvassa. Laitoin juuri sähköpostia voittajalle, joten käy katsomassa sähköpostistasi osuiko arpaonni kohdallesi ;)
Lähiaikoina tulen tekemään postauksen, jossa näkyy kaikki 90 kuvaa, jotka alunperin osallistuivat kilpailuun.PS: Seuraava kilpailu on tulossa vuodenvaihteessa, joten olkaahan taas kuulolla :) Ennen Joulua on vielä tulossa arvonta lukijoilleni, pitäähän teitäkin muistaa Joulun alla ;)

13 kommenttia:

 1. Vou! Kuudes sija :) ihana yllätys! :>
  Onnea voittajille :)

  VastaaPoista
 2. Voih, kirpaiseva kolmas sija! Onnea voittajille!! :) Täytyy kurkkia seuraavan kisan aihe täältä joulun alla.

  VastaaPoista
 3. AAAaaapuvaaa, voitto?!? Hurjan paljon kiitoksia kaikille jotka äänestivät, ihan mahtavaa! Taisin finaalipostaukseen kommentoidakin jotain tyyliin "tiukka taisto tulee", ennustus oikeassa... :D Onnea LaraC ja muut, paljon kauniita kynsiä! :3

  VastaaPoista
 4. kuka voitti ton äänestyspalkinnon? :oo (:

  VastaaPoista
 5. Jestas nuo kaikki kynnet on niin upeita!! Huh! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille äänestäjille! :) Onnea sinullekin Noora :)

  VastaaPoista
 7. Sanni: Äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta, koska lupasin nolla julkaisematta mitään äänestäjien tietoja netissä.

  VastaaPoista
 8. Todella upeita kynsiä, onnea voittajille!

  VastaaPoista
 9. Millon sitten tulis se kuvakollaasi niistä jotka ei päässy mukaan?

  VastaaPoista
 10. Onne voittajille ihanat kynnet:)

  VastaaPoista