torstai 29. joulukuuta 2011

Yksinkertainen ranskis

Joulu oli ja meni, ihan hyvä niin. Onneksi se tulee vasta vuoden päästä uudestaan, masu kiittää ja kuittaa turvotuksineen! Jännä juttu kun pari kolme päivää on tehny mieli syödä melkeinpä vaan salaatteja ja hedelmiä! :D

Huomasin myös, että joulusiivous on vaarallista:
a) villasukat + jakkara = liukas yhdistelmä, kädessä tuloksena mojova mustelma
b) mattojenpiisakus saa jatkossakin olla miehen tehtävä viikkosiivouksessa, mun ei ole pitkään aikaan tarvinnut niiden kanssa tapella, sain katkottua kaksi kynttä niiden kanssa!
c) Miten joku voi hukata kaukosäätimen lopullisesti siivotessa? Ihan käsittämätöntä! *Miettii eksyikö se vahingossa kaatopaikalle menevien tavaroiden sekaan* Siivosin vähän rankemmalla kädellä kaikkia kaappeja yms. sillä keväällä tiedossa pintaremontti + uudet huonekalut. Yritin siis olla fiksu ja helpotta hommaa heittämällä jo nyt kaiken turhan pois, mutta ei mun kaukosäädintä pitäny hävittää!

Että silleen. Joulu meni siis parilla katkenneilla kynsillä, sillä en yksinkertaisesti ehtinyt niitä huoltamaan. Nyt on kynnet onneksi taas kunnossa. Tänään ehdin ne lakkaamaankin. Tein vaihteeksi ranskalaisen manikyyrin. Vaikka se on jo niin nähty, niin minä itse henkilökohtaisesti pidän ranskiksista :) Omissa kynsissäni niitä näkee yleensä värillisinä variaatioina, mutta nyt tein ihan perus ranskiksen.



Alle laitoin yhden kerroksen Wild And Crazyn Crunch lakkaa, jonka ostin pari viikkoa sitten Seppälän alennuskorista. Taisin maksaa siitä euron. Lakkaa ostaessani tuli heti mieleen, että tätä täytyy kokeilla ranskiksessa. Väriltään lakka on sopivan nude, hieman vaalean persikkainen ja siinä on vähän shimmeriä. Tipit lakkasin Color Clubin French Tipillä ja päälle kirkas päällyslakka.





Arvonnasta sen verran, että meidän pääpalkinnon voittaja on edelleen "kateissa". Jos siis sabinacecilia luet tämän, niin äkkiä sähköpostia tulemaan osoitteeseen mydreamnails@wippies.fi, maanantaihin asti on aikaa ilmoittautua tai palkinto lähtee uudelleen arvottavaksi!

12 kommenttia:

  1. rakastan sun blogia ja noita kaikkia ihania kynsiä :) nyt ois kysymys että kai geelikynsien päälle voi lakata ihan normaalillakin kynsilakalla ja miten geelikynsien koristelua voi vaihtaa jos ne on tehty geeleillä vai täytyykö tehdä ihan uudet kynnet? :)

    VastaaPoista
  2. On se "perusranskalainen" vaan aina yhtä nätti :) ja nuo rajat, wou! todella siistit :O

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos :) Geelikynsien päälle voi lakata ihan normaalisti kynsilakalla, itse teen niin lähes aina. Mulla on ihan kirkkaat geelikynnet, eli en tee itselleni melkein koskaan koristeluja geeleihin. Tykkään vaihtaa koristeluja sen verran usein. Kannattaa vaan muistaa se, että käyttää asetoniton kynsilakanpoistoainetta eikä muutenkaan hirveästi lotraa sitä geelikynsien kanssa.
    Jos teet koristelut geeleillä/geeleihin niin koristelut poistetaan viilaamalla vanhat pois. Kynsiä ei toki tarvitse poistaa kokonaan, vaan sen verran, että saat vanhat koristelut pois tai piiloon uusien alle. Tämän takia itse teen harvemmin koristeluja näin, koska saisin olla joka toinen päivä huoltamassa kynsiäni. Olen tekemässä lähiaikoina postausta geelikynsien huollosta, aion huoltaa äidin geelikynnet ja niihin pitäisi keksiä uudet koristelut vanhojen tilalle.

    Muhmu: Mie tykkään kans perusranskiksesta paljon :) Rajat tuli ihmeen siisteiksi, kiitos hyvän kynsilakan!

    VastaaPoista
  4. Ihanat! :) Just tuollaisia "värittömiä" ja siistejä ranskiksia vois tuijottaa vaikka kuin kauan :D

    VastaaPoista
  5. Upeat ja klassisen kauniit, wau :) Tosiaan nuo rajatkin on niin hyvin onnistunut, hatun nosto! :)

    VastaaPoista
  6. näitä ihan perusranskiksia ei kyllä näe tarpeeksi! :D Ihanat kynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan, ranskalainen manikyyri on aina kaunis! :)

    VastaaPoista
  7. oi miten kivat! :) ranskalainen manikyyri on yksi mun suosikeista kun se käy joka tilanteeseen :)
    Käys kattomassa mun blogia! :D

    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. ootko tehny rajat itte vai esim teipeillä?

    VastaaPoista
  9. Vanquish: kiitos :)

    Hennuska: kiitti =)

    3nn: samaa mieltä olen :)

    Taru: kiitti, tulen käymään blogissasi :)

    anonyymi: rajat on tehty ihan vapaalla kädellä.

    VastaaPoista
  10. onko noi omat kyntes vai teko nimittäin jos ne on omas niin oot kyllä tosi taitava!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tässä geelipidennykset kynsissä, eli omassa kynnessä on lisäpituutta noin 4mm. Ranskiksen oon lakannut siihen päälle :)

      Poista