maanantai 23. tammikuuta 2012

Hieman epäonnistuneet water decals kynnet

Seuraavaksi ne lauantaina väsätyt kynnet. Sain CesarsShopilta kokeiluun water decalseja. Tämä taisi olla toinen kerta kun käytän water decalseja. Ilmeisesti näissäkin on eroja, nimittäin ne mitä joskus aiemmin testasin niin ne kuivasivat todella nopeaan, hyvä että ehdin kynnelle asetella oikeaan kohtaan. Nämä taas ehdin hyvinkin asetella paikoilleen. Ongelma ilmenikin sitten siinä vaiheessa kun laitoin päällyslakkaa, sain nimittäin sotkettua etusormesta kuvion kokonaan pois ja keskisormen perhoset suttaantuivat hieman. Noh, seuraavalla kerralla sitten vähän malttia ennen kuin alan laittamaan päällyslakkaa.Lakkoina käytin China Glazen lakkoja Re-Fresh Mint ja Electric Pineapple. Niiden rajaan vedin valkoisella nail art lakalla viivan. Water decalsien lisäksi laitoin kynsiin myös läpikuultavia vihreitä ja keltaisia hex glittereitä. Kynnet tuovat minulle ihan kevään mieleen ja sitähän kohti tässä ollaan kovaa vauhtia menossa. Vaikka eiköhän tätä lunta ja pakkasta tule vielä riittämään ennen sitä.

Huomenna menen huoltamaan siskon geelikynnet, jos se malttaa siksi aikaa tulla pois tallilta. Se on nyt ties kuinka monta päivää rakentanut uutta aitausta poneilleen ja kuulemma kynnet alkaa olee jo liian pitkät tuollaiseen rytäkkään. Saas nähdä millaiseen kuntoon tuo "remppa-sisko" on kyntensä jo saanut :D Jostain kumman syystä en yhtään epäile jos se olisi muutaman kerran lyönyt jo vasaralla sormeen...

15 kommenttia:

 1. Oijoi, tosi ihanat, erikoiset ja hempeät! Keijumaiset. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keijumaiset nämä kieltämättä onkin.

   Poista
 2. Hauskat ja persoonalliset värivalinnat ja kuviot!

  VastaaPoista
 3. Keväiset :) Noi perhoset on kiva lisäys.

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväiset kynnet!:)kauanko ne cesarin geelit ovat kestäneet yleensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla ne pysyvät todella hyvin, huollan omat kynteni noin 2-5 viikon välein. Olen huomannut, että etenkin Cesarsin sealing geeli (päällysgeeli) estää hyvin ilmaantumista. Nämä geelit ovat pysyneet myös hyvin kaikilla muilla keille olen kynsiä tehnyt, eli ihan tyytyväinen olen niihin ollut. Kysnien pysyvyyteenhän vaikuttaa tietenkin paljon se, miten kynnet tehdään.

   Poista
 5. Haastoin sinut blogissani, käyhän kurkkaamassa :)
  http://naillissima.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 6. Kivat! Näistä tulee mieleen pääsiäinen :D

  VastaaPoista