maanantai 16. tammikuuta 2012

Jotain ihan muuta kun kynsiä, vaikka koiranpentuja!

Tänään on vuorossa jotain ihan muuta kun kynsiä, nimittäin koiranpentuja. Mun hauvavauvakuume on pahasti noussut, joten te saattekin nyt sitten kestää mun pientä oireilua! Käytiin eilen taas vanhempieni luona ja joku meni tietenkin heti pentuja kattelemaan ja leikityttämään. Otin sitten vähän videokuvaa ja tein pienen pätkän pikkuvaaveista ja siitä vähän isommasta monsterista. Älkää välittäkö mun läähätyksestä ja lässytyksestä videolla, ihminen ei vaan näköjään osaa puhua normaalisti pennuille.



Nuo kasvavat ihan hirmuista vauhtia! Ei millään malta odottaa, että nuo pienemmät ovat kuuden/seitsemän viikon ikäisiä. Ne kun valtaa olohuoneen lattian, niin siinä on aikuisilla koirilla jo olemista! Yks puree hännästä, toinen roikkuu kintuissa ja kolmas hyppii neneän edessä ja kerjää leikkimään. Jännä juttu, kun isommat koirat viihtyy silloin enemmän sohvilla ja selkänojilla tuijottelemassa ulos ikkunasta! Ja rauha laskeutuu vasta kun viimeinenkin pentu on lähtenyt uuteen kotiin... mut onneks siihen on vielä aikaa! :P Jos joku haluaa tietää koirista enemmän, niin >>> tästä <<< pääsee meidän äidin kennelin kotisivuille.

14 kommenttia:

  1. Kuolen!!!! Kauhee pentukuume iski!!! x))))) Mulla on pari havaneesia ollut aiemmin ja voi ei, kun haluisin taas... *sniff*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Havannat on kyllä todella ihana rotu, kunnon seurakoiria ;)

      Poista
  2. voieii!!! Luulen että sydämeni suli... Tahdon noi kaikki!! :'')
    Tulee ihan mieleen oman koiran pentuaika... Tais tulla pentukuume mullekin :D
    Hauska tossa alussa kun tuo yksi oli vähän eksynyt muista pennuista haha voi pientä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siitä syntyy välillä hirveä huuto jos joku eksyy kasasta liian kauas.

      Poista
  3. voooi noihan on ihan älysöpöjä !

    VastaaPoista
  4. Voiiiii mä en kestä! :')))) IHANIA pieniä palleroita!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieniä vielä, kyllä ne siitä äkkiä kasvaa :)

      Poista
  5. aaaav aivan ihania! :3 Meilläkin on ollut pari suomenpystykorvapentuetta, voi kun tuli ikävä niitä! :) Ei oo mitään ihanampaa kuin tuo pieni ykinä-ääni mitä ne päästää ja seurata kuinka nopeasti ne kasvaa siinä 7 viikossa! :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pnetujen tuhina on kyllä todella sööttiä ja muriseminen toosi pelottavaa :'D

      Poista
  6. Voiiiii miten ihanan lutuisia pikku otuksia (: Voikun itsekkin saisi pikku koiran mutta täytyy malttaa vielä odottaa :D Ei nimittäin tähän pieneen opiskelija-asuntoon viitsitä lemmikkiä ottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh sitten kun vähän isomman kämpän saat niin sitten ;)

      Poista
  7. Onpa ihania ja kasvaneet kovasti!

    VastaaPoista