sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kultamustat stiletot

Tunnustan, että olen hieman haaveillut itselleni seuraavaksi stilettokynsiä, mutta en vaan ole vielä niin "rankkaan" muutokseen ollut valmis :D Niinpä minun harjoituskynsimallini joutui sitten pahan tyttärensä tahdosta suostumaan stilettoihin. Hahaha! Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en onneksi joutunut edes suostuttelemaan, äiti kun on tottunut siihen, että kokeilen kaikkea aina hänen kynsiinsä.

Tein pidennykset kynsiin muoteilla. Tein aluksi ihan liian pitkät pidennykset, joten sain sitten viilailla jonkin verran, jotta äiti pystyisi kynsillä jotain tekemäänkin. Muutenkin kynnen muotoilu vei aikaa, kun en aiemmin ollut stilettoja tehnyt. Kynsien kärkeä en tehnyt ihan teräväksi, joten meneeköhän nämä jo enemmän mantelin puolelle? Olkoon mitkä on!

Koristeluja en sitten suunnitellutkaan etukäteen, olin vaan päättänyt tehdä stiletot. Nappasin muutamat Baehr-geelit ja aloin niistä kehittelemään jotakin. Ja mitä minä meidän äitiä tunnen, niin kynsissä ei voi olla liikaa glittereitä, joten käytin myös vähän hex glittereitä. Tällaiset kynnet sain sitten väsättyä.
Näin jälkiviisaana olisin halunnut tehdä koristelut vähän erilailla. Ne olisivat voineet vähän vaihdella, esimerkiksi saman käden joka toisen kynnen koristelut olisivat kaartuneet eri suuntaan tai jotain. Näistä tuli nyt tällaiset, katsotaan haluaako potilas pysyä tässä kynsimallissa vielä seuraavan huollon jälkeenkin :)


Käytetyt värigeelit:
- Baehr Colour-Gel Black
- Baehr Glitter-Gel Moonlight Black ( saatu CesarsShopista )
- Baehr Metallic-Gel Prosecco ( saatu CesarsShopista )

7 kommenttia:

 1. Tosi söpöt! oot taitava :) itekki teen ihan harrastusmielessä geelikynsiä, jos kiinnostaa ni käy katsomas :)

  http://wingstonails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ite ainakin tykkään stiletoista, mutta en minäkään ole vielä itselle uskaltanut hankkia... :D

  VastaaPoista
 3. Aa, odotin sellasia hullun pitkiä ja kapeita stilettoja! Mutta noi on kyllä todella kivat ja vähän käytännöllisemmät!

  VastaaPoista
 4. Henna: Kiitos! Kävin katsomassa blogiasi ja hienoja kynsiä oli sielläkin ;)

  Marie: Kerään tässä vielä vähän rohkeutta ja jos vaikka seuraavassa huollossa tekisin itselleni stiletot, jos en tykkää niin sitten täytyy palata vanhaan :D

  Essi: Ne olis kyl aika näyttävät, mutta uskon että en osaisi tehdä niillä mitään :D Näillä sentään kuulemma pystyy tekemään ihan normaalisti vielä kaikki hommat.

  VastaaPoista
 5. Pakko kysyy sulta ny ku en oikein mistää löytänyt vastausta (:
  Nii et voiks uv-uunia käyttää kuivattaan tavallista kynsilakkaa? ku kyl se vähän kuivattaa mut ei niin paljon? et onks just et tav lakkoihi on joku kynsilakankuivain?

  VastaaPoista
 6. Hih, hauska yhteensattuma; mä tein juuri itselleni samantyyliset melkein-kuin- stilettokynnet.
  Käy tsekkaamassa mun blogi:
  http://myangelsnails.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. anonyymi: tietääkseni UV-uuni ei nopeuta tavallisen kynsilakan kuivumista. Suosittelen hankkimaan pikakuivattavaa kynsilakkaa. Niitä saa mm. useimmista Citymarketeista merkeiltä Malava ja muistaakseni myös Sally Hansenilla on jokin pikakuivattava lakka. Itse käytän Seche Viten pikakuivattavaa päällyslakkaa tai CesarsShopin pikakuivattavaa. Molemmat ovat minulla toimineet ihan hyvin ja voin suositella niitä :)

  Red Angel: Kävin katsomassa ja hienot oli! :)

  VastaaPoista