tiistai 24. tammikuuta 2012

Vali vali ja vähän överiksi menneet kynnet

*huokaus* Ei taas tullut yhtään sellaiset kynnet, mitä olin aluksi suunnitellut. Päässä oli taas ihan erilaiset mielikuvat, mutta päätin sitten alkaa vähän lisäilemään vielä strasseja ja silleen, meni siis överiksi! Pitäisköhän pari päivää huidella ihan vaan yksivärisissä kynsissä, tai sitten vaan piilotan mun glitterit ja strassit vähäksi aikaa johonkin piiloon.



Lyhyesti kerrottuna tein kynnet seuraavasti: ensin kynsiin kaksi kerrosta China Glazen White Cap lakkaa. Seuraavaksi laitoin kultaiset tikkuhileet, joka toiseen sormeen vinoon ja joka toiseen likuvasti kärkeä kohti. Sitten tein mustat viivat nail art lakalla ja lisäsin nimettömiin ja etusormiin microhelmistä rivin. Ja samoihin sormiin vielä mustat strassit. Koristeet kiinnitin ihan kirkkaalla lakalla ja lopuksi päälle pikakuivattavaa Seche Viteä.





Kuvasin videopätkääkin samalla kun tein kynsiä, mutta saas nähdä teenkö siitä mitään tutorialia tänne. Ainakaan nyt tänä iltana en ala sitä tekemään, vaan lähden siivoamaan olohuoneen mattoa! Meidän ihana Luna (kissariiviö ikää 10kk) oli taas niin kivalla tuulella. Meni nimittäin levittämään nuo microhelmet pitkin olohuoneen mattoa! Okei, minun vika kun en heti sulkenut putiloa. Mikähän pakkomielle tuolla kissalla muuten on näihin mun kynsitarvikkeisiin. Kaapissani on erilaisia pahvilaatikoita ja minusta niissä on aika tiukat kannet, silti tää riiviö saa ne revittyä auki. Yleensä se tykkää kaivella kaapista just kaikki pienet koristepurkit, siveltimet ja etenkin blokkiviilat, niihin jos se pääsee käsiksi, niin se on todella happy!



Olen myös alkanut pikkuhiljaan kaipailemaan mun yhtä tilausta, joka tein Nailsupplies.us verkkokauppaan. Tein tilauksen vähän Joulun jälkeen, eli kohta alkaa kuukausi olemaan täynnä, eikä pakettia näy vieläkään. Tämä on toinen kerta kun tilaan sieltä jotakin. Ensimmäisellä kerralla tilaus taisi tulla reilussa viikossa. Siellä olisi tulossa viimeiset tavarat lakkauskilpailun palkinttoon ja kilpailuhan minun piti laittaa käyntiin vielä tämän kuun aikana. *toinen huokaus*

Tämä oli vähän tällainen alkuviikon vali vali postaus, katotaan jos loppuviikosta saisin aikaan jotain vähän järkevämpää :D

4 kommenttia:

  1. Mä odottelin Head 2 Toen pakettia kans jotain kuukauden ennen kun se suvaitsi saapua, mutta Nailsuppliesista en kyllä ois ikinä uskonu että noin kauan menee, mun paketit on aina tullu viikossa sieltä.. o:

    VastaaPoista
  2. Mun nailsupplies -tilaukset on tullut aina 6 päivässä :O

    VastaaPoista
  3. Sinut on haastettu blogissani :) http://mimonmaailma.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. http://weheartit.com/entry/21822069 tee tommoset kynnet niinku tos nimettömässä on ! :----)

    VastaaPoista