keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Violetit hilekynnet videotutoriaali

Äsken päässäni pyöri seuraavanlaisia ajatuksia "laitan sen videon blogiin.... no en varmasti laita... no jos nyt kuitenkin laittaisin.... äh, antaa olla koko video... no kylläpäs laitan, kun kerta menin sellaisen tekemäänkin!"

Jep, luvassa siis minun ensimmäinen (katsotaan jääkö myös viimeiseksi...) videotutoriaali, jippii! Edellisten kynsien ( eli näiden ) jälkeen toivottiin tutoa glitterhileiden käytöstä. Päätin tehdä samanlaiset kynnet, mutta jonkun muun värisinä. Minähän olen tunnetusti oikein näppärä kaikkien ohjelmien ja tietokoneiden kanssa, suorastaan nero ( jos nyt pikkasen valehdellaan...) ja en ollut koskaan aiemmin käyttänyt Windowsin Movie Makeria. Saatikka ladannut videoita nettiin. Lopulta sain kuin sainkin tehtyä jonkinlaisen tuotoksen. Pahoittelen videon laatua, se on kuvattu pokkarillani.Hileiden käyttöön on olemassa paljon muitakin tapoja. Nyt kun opin näitä videoita tekemään, niin katsotaan jos saisin aikaiseksi pian toisenkin. Ellette te lyttää tätä nyt ihan täysin ja sano että "pysy ihan vaan niissä kuvien avulla tehdyissä tutoriaaleissa" :D

Huomenna voisin tehdä sen geelikynsitutoriaalin, se tulee sitten kyllä ihan kuvien kanssa, koska kuvat on jo otettu.

13 kommenttia:

 1. Ootin niin et olisit puhunnu tos videos :(
  Kuitenkii kiva video ja lisää vaa tälläsii! Sil moviemakeril pystyy lisää tosi helpost musiikkii videolle ;)

  VastaaPoista
 2. Mikä lakka sulla on tossa ranskiksessa oikeassa kädessä? ((((:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: En mä vielä uskaltanu! :D Katotaan sit jossain vaiheessa, jos uskallan tehdä sellaisen mis höpötän kans. Täytyy tutustua tuohon paremmin, jos oppisin vaikka lisäämään musiikkia taustalle :)

  Vilkku: Se on Chatte Noire, numero 57. Ostettu venäjältä joskus. Halpa mutta yllättävän hyvä laadultaan!

  Anni: Jee jee! :D

  VastaaPoista
 4. Hei tää on tosi hyvä video! :) Mä oon laittanut eri tavalla irtoglitterit, mutta tuo sun tapas näyttää paljon kätevämmältä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä video :) Näytti kätevältä, itse dippaan purkkiin, ja manaan kun tulee aina niin paksusti :)

  Mä tykkäsin teksteistä, kun yleensä kuuntelen musiikkia samalla kun oon koneella niin ei tule puheita kuunneltua :D

  VastaaPoista
 6. Kiva video, voisin koittaa tätäki tekniikkaa ku ois kiva saaha kans läpinäkyvämpää tulost ja tää vaikuttaa siistimmältki :) Ite siis dippaan purkkii. Tee vaa lisää videoi ! Ja putsaatko ton siveltimen tos glitterin laittovaiheen ja putsausvaiheen välis ?

  VastaaPoista
 7. Peppi: Tapoja on monia erilaisia, itse satuin nyt käyttämään tuota. Se on suht "siisti" tapa levittää glittereitä ja pystyy hyvin hallitsemaan glitterin määrää.

  Vanquish: Tolla tavalla saa hyvin hallittua glitterin määrää, kannattaa kokeilla :)

  Nebu: Enpä tainnut putsata, ei siihen juurikaan tarttunut hileitä. Jos olisi tarttunut niin sitten varmaankin. Putsaan siveltimet aina kunnolla sen jälkeen kun olen lopettanut koristelun... tai oikeastaan sitten kun kynnet ovat täysin kuivat, jottei koristelut mene heti ruttuun kun siivoilen pöytää ja välineitä :D

  VastaaPoista
 8. Kiva video! Mulla sama juttu kuin Vanquishilla: Kuuntelen iPhonella musiikkia samaan aikaan kun olen koneella, eli kaikista tutoriaalivideoista lyön äänet pois heti alussa. Video oli kuitenkin tosi selkeä, ja harva kuvaa kynsivideoita sen kummemmilla laitteilla kuin kännykkäkameroilla ja pokkareilla (katsoppas huviksesi viisi eri ((amatööri))tekijöiden kynsivideota Youtubesta, ja sano sitten onko kaikissa upeamahtavaterävä kuvanlaatu :D)! Kiitos kuitenkin tosi paljon ohjeesta, nyt tiedän miten saan ihanaisen pinkin irtoglitterin purkista kynsille asti :D

  VastaaPoista
 9. Wautsi wau, kiva ja selkeä video! Vaiheet myös selkeät ja vois itsekin kokeilla tuollaista tyyliä, kynsistä tuli tosi kauniit! :-)

  Odotellaan lisää videoita ;)

  VastaaPoista
 10. Ihan kivastiha toi onnistu! :)

  VastaaPoista
 11. jes! koitin samaa keinoa kun miten sä teet ja onnistu hyvin, kiitos :)

  VastaaPoista
 12. Kiva tutoriaali. Pitääkin seuraavaksi kokeilla tuota tekniikkaa glitterin laittoon. Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista