maanantai 30. huhtikuuta 2012

Keväiset kynnet

Tein viikko sitten mammalleni taas kynnet. Hänellä on tähän asti ollu lähinnä perus valkoinen ranskis, jossa on ollut vähän koristeluja mukana. Tällä kertaa sai kuulemma laittaa väriä ja tehdä jotain ihan muuta. Kovinkaan villejä kynsiä en kuitenkaan uskaltanut tehdä, joten päädyin käyttämään keväisiä värejä ja kukkasia.Geelaus tehtiin luonnonkynsiin. Korsitelut tein kahdella erilaisella keltaisella hileellä sekä oranssilla hileellä. Lisäksi tein kukat nimettömiin ja peukaloihin. Kynsipotilas oli oli ainakin tyytyväinen ja piti siitä miten kynnet kimaltelee auringonpaisteessa :) Toivottavasti saan jatkossakin tehdä muutakin kun ranskiksia hänelle, sillä vuoden verran on mammalla ollut rankikset ja minusta on kiva päästä tekemään välillä muutakin :)
En muuten tiedä ketään toista kenellä kasvaisi kynnet yhtä nopeasti kun mammallani, oikeasti! Kynnet tehtiin hänelle viikko sitten sunnuntaina ja eilen (sunnuntaina) käytiin kyläilemässä heillä ja hänellä oli jo samanlainen kasvuraja kun minulla, vaikka mulla on ollut nämä pinkit kynnet jo hitusen päälle kaksi viikkoa! Onneksi tämä innokas lapsenlapsi asuu lähellä ja käy huoltamassa kynsiä 3-4 viikon välein :)Ja koska kesä alkaa lähestymään, niin minulle iski into alkaa geelaamaan varpaankynsiä! Onneksi vauvamasu ei ole vielä kasvanut hirmuisesti, vaan taivun vielä varpaitani geelailemaan. Varpaankynsistä lisää sitten myöhemmin.

Oikein hyvää Vappua kaikille!!! :)

Psst!! Multa puuttuu edelleen kahden kirppikseltä ostaneen henkilön osoitteet. Maksunne on tullut tililleni jo ajat sitten ja olen ainakin kaksi sähköpostia laittanut teidän peräänne ja kysellyt uudelleen osoitetietojanne! Sähköpostit laitoin samaan osoitteeseen mihin ilmoitit tilitiedot ja koska rahat osasitte oikein maksaa, niin oletan että olen oikeaan sähköpostiosoitteeseen teitä pommittanut. Jos satutte tämän lukemaan, niin laittakaahan pika pikaa osoitetietojanne tulemaan!

14 kommenttia:

 1. Hyvää vappua :)

  Pirteät ja tosi keväiset

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Vau nää on tosi ihanat :) <3

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet :)

  Oikein mukavaa vappua

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Keväällä pitää vähän keväistä ollakkin :)

   Poista
 5. Mulla ois sulle haaste! :) Se viimenen :DDD
  http://kukkakynnet.blogspot.com/2012/05/haaste-haasteen-peraan-d.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, täytyykin tehdä yhteen postaukseen nämä kaikki tulleet haasteet :)

   Poista
 6. blogissani olisi sinulle haaste :)
  http://bloh-somekindofart.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy kertä kaikki haasteet samaan postaukseen :)

   Poista