sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa kynsiä

Omissa kynsissäni ei juurikaan näytettävää ole. Geelikynteni olivat päässeet jo todella hurjaan kuntoon, sillä en ole ehtinyt niille mitään tekemään vähään aikaan. Tarkoituksena oli heti pääsiäisen jälkeen tehdä itselleni uudet kynnet, mutta tämä tyttö hankki itselleen kunnon flunssan ja kuumeen. Olinkin kyllä varsinainen räkäpää, sillä pienikin pään liike alaspäin tuntui inhottavalta, joten kynsien tuijottelu lähietäisyydeltä ei kuulostanut hirveän houkuttelevalta.
Lauantaina lopulta viilasin kaikki loput geelien jämät kynsistä pois ja lyhensin luonnonkynnet melko lyhyeksi odottamaan uusein geelikynsien tekoa. Töpö kynnet tuntuvat taas hassuilta, kirjoittaminen koneella onnistuu kyllä paljon helpommin. Tein kynsiin vielä pikaisen ranskiksen, sillä lyhyet lakattomat töpökynnet eivät kauaa silmääni miellyttäneet.Ranskiksessa käytin koko kynelle Color Clubin Translucent lakkaa, joka on todella läpinäkyvä oranssin vivahteikas lakka. Laitoin sitä kynsille kaksi kerrosta ja se teki kynsipedistä kauniin värisen, peittämättä kuitenkaan liikaa. Olin jo unohtanut mitenkä ihana lakka tämä on ja mitenkä kivasti se sopii juurikin ranskiksiin. Oli nimittäin aika lähellä, ettei tämäkin lakka päätynyt kirppiskoriin :) Kärjen lakkasin Color Clubin French Tip lakalla ja kukka on tehty Nubarin nail art lakoilla.

Tänään tulikin tehtyä äidille uudet geelikynnet. Kynsistä tehtiin lyhyet, sillä parhaillaan äidillä on menossa kiireistä aikaa taimien ja istutuksien kanssa. Kuukauden päästä alkaakin jo kukkien kesämyynti ja kädet ja kynnet joutuvat koville.Jep jep, aika sekavan värikkäät tulivat. Kuvassa värit ovat jonkin verran haaleammat, mitä ne oikeasti ovat. Edelliset äidin kynnet olivat pinkit, joten nyt haluttiin jotain ihan muuta. Päädyttiin sitten siniseen, vihreään ja keltaiseen! Kynsissä on käytetty tavallista glitterhilettä sekä tikkuhilettä. En tiedä mikä älynväläys oli tehdä nuo pisteet, ne näyttävät nyt jotenkin tökeröiltä. No helppohan se on jälkeenpäin arvostella, kun ei järki juossut tekovaiheessa! :D

Tämmöistä tällä kertaa. Huomenna olisi ainakin kovasti tarkoitus tehdä itselleni geelikynnet muoteilla. Joku toivoikin tutoa muoteilla tekemisestä, joten voisin sen yrittää toteuttaa samalla :)

8 kommenttia:

 1. Perusranskis toimii aina! :) Hienot on.

  VastaaPoista
 2. tosi nätit noi sun kynnet! :) kyllä noi toisetkin kynnet onnistuivat :P

  VastaaPoista
 3. I like the first one. very beautifull flower

  VastaaPoista
 4. sain tänään ne ostamani kamat postissa, kiitos hirveästi ! (: ja kiitos myös ns ylimääräsestä lahjasta, upeaa ! :)
  vielä kerran kiitos, ja hyvää kevään jatkoa ! :D

  VastaaPoista
 5. Molempien kynnet on tosi kivat :)
  aadankynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ajattelin vaan ilmoittaa, että ostamani akryylivärit löysivät turvallisesti perille. Kiitos. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet, ja mulla ois sulle tunnustusta blogissani :)

  http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 8. Ei mitään hajua oletko saanut jo tämän mutta multa ainakin ropisee! :)
  http://beautificationbox.blogspot.com/2012/04/kukkuukevat.html

  VastaaPoista