maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannusarvonnan tulokset!

Juhannusarvonta on nyt saatu päätökseen ja voittaja(t) on selvillä! Tosiaan, eihän tämä arvonta olisi ollut mitään ilman pieniä yllätyspalkintoja ;) Keräsin siis lisäksi vielä kolme pienempää palkintoa, toivottavasti kelpaa!Yläpuolella kuvassa on arvonnan päälakinto. Arvontakone pääsi töihin ja tämän kertainen arpaonni osui lukijalle Ida-Maria, hurjasti onnea sinulle!
Laita minulle sähköpostia osoitteeseen mydreamnails@wippies.fi ja kerro yhteystietosi, jotta saan palkinnon postiin. Yhteystiedot tulee ilmoittaa minulle viimeistään maanantaina 2.7.2012, muuten arvotaan palkinto uudestaan.

Ja sitten niiden yllätyspalkintojen kimppuun. Kuten näkyy, palkinnoissa on väriteemat joiden ympärille keräsin kynsitavaraa. Odotan myös yllätyspalkintojen voittajien yhteystietoja sähköpostiini, jotta saadaan palkinnot teillekkin matkaan :) Onnea kaikille voittajille!


Palkinnossa:
- Sininen Dependin lakka
- Hyrrällinen sydänstrasseja
- Purkki sinistä glitterhilettä
- Vaaleansinistä pitsiä, valkeita helmenpuolikkaita ja fimokukkia
Ja tämän palkinnon arpaonni osui lukijalle annuli


Palkinnossa:
- Pinkki Dependin lakka
- Hyrrällinen vaaleanpunaisia strasseja
- Erilaisia fimoviipaleita
- Pikkejä paljetteja (kukka)
- Muutama pieni ruusu kynsien koristeluun
Ja tämän palkinnon arpaonni osui lukijalle Lah2o


Palkinnossa:
- Vihreä Dependin lakka
- Hyrrällinen sydänstrasseja
- Erilaisia fimoviipaleita
- Purkki vihreää glitterhilettä
- Pieni pussi vaaleaa glitterhilettä
Ja tämän palkinnon arpaonni osui lukijalle Anniina

Se oli sitten tällä kertaa siinä :) Kiitos kaikille ja toivottavasti uudet lukijat malttavat myös jäädä blogia seurailemaan. Seuraavan arvonnan voisin laittaa pystyyn kun 1000 lukijaa on täynnä. Siihen täytyykin panostaa sitten jo enemmän, sen verran suuri saavutus se kuitenkin olisi =)

14 kommenttia:

 1. miks palkinnon tai yllätyspalkinnon voittaja on tosi usein toinen kynsiblogin kirjoittaja? En siis meinaa mitenkää pahalla tätä, mutta tuli vain mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kun osaisin arvontakoneen puolesta vastata niin hyvä. Jos jaksaisi alkaa prosentteja laskemaan niin en tiedä kuinka suuri osa lukijoistani on kynsiharrastelijoita ja kuinka moni arvontaan osallistuneista oli heitä. Jos siis meinaat että voittajia jotenkin olisin valikoinut niin kyllä ne ihan arpomalla menee, voin nimittäin sanoa että tälläkin kertaa meni pari tuntia kun kävin kommentit läpi ja laskeskelin kaikkien arpalipukkeita ja kirjoittelin nimet listaksi wordiin jne.

   Poista
  2. okei. en halunnut pahoittaa mieltäsi. olen pahoillani jos sen tein.

   Poista
 2. Oi, ihania ovat nuo yllätyspalkinnotkin. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Sähköpostia oon pistänyt just äsken! Kiitos tästä, jei! 8) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Laitan voittajille vielä viestiä kun palkinnot postiin vien.

   Poista
 4. Onnea voittajille! mutta miksi minun osallistumistani ei oltu hyväksytty? olivatko tiedot ehkä jotenkin väärin kirjoitettu tai jotain?:):(

  VastaaPoista
 5. Huomasitko ettei kaikki kommentit tule heti näkyviin? Osallistumisia tuli sen verran paljon, että loput saa näkyviin vasta kun klikkaa sitä kommenttikentän jälkeistä "lataa lisää" tai mitä siinä nyt lukikaan kohtaa :) Kommenttisi on varmaankin niiden joukossa jotka eivät heti tule näkyviin.

  VastaaPoista
 6. Laittanut oon sinulle nuo tiedot ;-)
  Kiitos kovasti... Ja onnea myös muille voittajille

  VastaaPoista
 7. Annuli..? Onko sulla oma blogi? Montako arpaa sait ja mietin vaa et olitko säkin blogin pitäjä niinkuin sitö tässä joku sanoikin.....

  VastaaPoista