torstai 21. kesäkuuta 2012

Merenneitokynnet

Ystäväni on lähdössä reissuun ison rapakon toiselle puolelle ja tein hänelle reissuun kauniit kynnet. Paula halusi "lasiset" kynnet, eli niistä saisi hieman näkyä läpi.

Väriä valittiin jonkin aikaa ja kun kaikki glitterpurkit oli kouluttu läpi niin päädyttiin aivan ihanaan väriin, itse ainakin pidän sillä satun olemaan hulluna kaikkeen sinertävään :)
Kynsiä tehdessä ristimme ne merenneitokynsiksi. Ja uskoisin, että kun Paula siellä helteessä kynsien kanssa heiluu, niin eiköhän ne loista auringonpaisteessa ainakin mukavasti!



Tein kynsiin ensin pidennykset kirkkailla tipeillä. Muoteilla toki olisi saattanut saada kivemmat, sillä nyt jouduin todella tarkasti häivyttämään tipin rajaa kynsipediltä. Ainakin minun käyttämissä tipeissä kun tuo raja tulee niin ylös. Raja piiloutui onneksi aika hyvin kun laitoin kynsipedille Cesars Secretsin Make Up Pink Geeliä pari kerrosta. Kynsissä vaan ei ollut yhtään omaa pituutta, joten muottien käyttö ei nyt ollut mahdollista.
Koristeiksi asettelin kynnelle pieniä hexagon-glittereitä niin, että kynnen kärkeen kohden määrä väheni. Rajan laitoin juuri ja juuri sen verran ylös, että kun kynnet kasvavat muutaman viikon niin oma kynsi ei heti tule "lasisen" pinnan alta näkyviin.
Viimeisenä geelinä käytin Cesars Secretsin Sealing Geeliä. Olen nyt kokeillut paria muutakin viimeistelygeeliä sekä UV geelilakkoja, mutta olen nyt lopullisesti tullut siihen tulokseen, että tämä on ehdottomasti minun suosikkini. Kun teen tällä kynnet niin ne oikeasti tuntuvat kestävän paljon paljon paremmin. Ilmaantuminen on todella vähäistä tai sitä ei tule ollenkaan. Yksikin käyttämäni UV geelilakka tuntuu vaan saavan kynnen pinnan turhankin "lasimaiseksi" ja kun sen johonkin napsauttaa niin pinta alkaa säröilemään. Annan siis kokelujen nyt suosiolla olla ja olen tyytyväinen, että olen löytänyt tämän luotto tuotteen jota käyttää :)

Paulalla oli "pakkomielle" saada pieni perhonen nimettömään, joten tein konadilla vielä perhosen kynteen.

Millaisia kokemuksia teillä on erilaisista viimeistelygeeleistä?

17 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet. Teetkö tilauksesta kynsiä vaiko vaan ihan harrastuksena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihan harrastuksena tämä menee omaksi iloksi ja joskus joutuu läheisetkin uhriksi, äitiä on etenkin kiva käyttää harjoituskappaleena :D

      Poista
  2. Nuo läpinäkyvät kärjet kuulosti ajatuksena vähän oudolta, mutta ainakin noin glittereiden kanssa toimii tosi hyvin! Aivan ihanat, tuo väri on kyllä tosi nätti (: Ja tuo perhonen on varsin söpö lisä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kaikki ei varmasti haluaisi "läpinäkyviä" mutta näistä tuli minustakin ihan kivat :)

      Poista
  3. Iiihanat kynnet, mä tykkään!! Cesarin viimeistelygeeli minullakin käytössä ollut jo melkein kohta vuoden ja se on vaan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidät :) Minustakin se on ehdottomasti parasta viimeistelygeeliä, kestää hyvin ja antaa riittävän kiillonkin kynsiin :)

      Poista
  4. pakko päteä sen verran että kynnen vapaa pää ei tule missään vaiheessa näkyviin tuon läpinäkyvän osan alta, sillä kynsi kasvaa kynsijuuresta eikä vapaasta päästä ;) muuten ovat todella nätit ja siistit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko päteä sen verran Anonyymille, että kyllä se kasvuraja näkyy myös vapaasta päästä, kun on käytetty läpinäkyvää geeliä, tipin istutuskohta ei ole enää kynsipedillä, vaan se on siirtynyt ylöspäin. ;)

      Poista
  5. Itellä on Cesarsin geelien lisäksi sitä Cesarsin UV-geelilakkaa ja oon huomannut saman ongelman, kynnen pintaan tulee halkeamia todella herkästi. Johtuuko se tosiaan tuosta geelilakasta? :O Ollaan kaverin kanssa mietitty, että mistä mahtaa johtua. Ilmaantumisen kanssa ei ole ongelmia ollut, mutta tuo halkeilu on ärsyttävää.

    Pitääkö sealing-geelistä pyyhkiä tahma pois? Täytyypä tilata tota itsellekin, josko se poistaisi tuon halkeiluongelman. :)

    Nätit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cesarsin viimeistelygeeli jättää pinnan tahmeaksi, eli lopuksi täytyy pyyhkiä pois, mutta kynsiin jää silti mukavan kaunis kiilto, ei ehkä samanlainen kuin UV geelilakasta jäisi, mutta minusta ainakin ihan riittävä :)
      Minuakin ihmetyttää, että miksi geelilakan pinta alkaa halkeilemaan niin helposti. Tekeekö se kynnen pinnasta niin paljon kovemman, ettei se jousta samalla tavalla kuin ihan viimeistelygeeli. Me kierreltiin parit ylioppilasjuhlat ja tein niiden takia itselleni pitkät ranskikset ja käytin silloin geelilakkaa viimeistelyyn. Eikä menny kauaa kun tämä sählä täräytti kynnen vähän kovemmin johonkin ja kynnen pinta halkesi. Normaalisti kynteni ovat kestäneet ylättävän paljon iskuja. Ja kun se halkeama näyttäisi tulevan nimenomaan siihen viimeiseen kerrokseen ja useasti se alkaa sitten säröilemään koko kynnen pinnalle.

      Poista
    2. Kuulostaa tutulta! Täytyy kyllä kokeilla tota sealing geeliä. Kiitoksia vaan tästä postauksesta, selvisi tuo oma mahdollinen ongelma! :)

      Poista
    3. Kokeilin sealing-geeliä ja laitoinpa vielä geelilakan päälle, koska hinkutin vahingossa viilalla vielä sen geelin päältä. :D Mutta eipä halkeillut, kun laittoi sealing geelin geelilakan alle! Että jos tarvitsee kunnon kiillot, niin onnistuu noinkin!

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. vau! onpa kauniit :)

    itse olen ajatellut hankkia myöskin uunit ja pelit ja vempeleet, ja nyt olen törmännyt asiaan, joka askarruttaa. uunien valoissa on eroja (watteja?) enkä tahtoisi hankkia mitään vesilinnulla heitettävää pilipali uunia, jonka saa samantien vaihtaa. millä uunilla sinä teet kyntesi? :)

    kiitos jo etukäteen :) ja hei, terveisiä kouvolasta myöskin ;)

    VastaaPoista
  8. Pahoittelen vastauksen viipymistä. Minulla on käytössä uuni, jossa on 4 valoputkea teholtaan yksi on 9w. En ole kokeillut niitä pienempiä uuneja, mutta tämä toimii ainakin hyvin ja kovettaa helposti koko käden kynnet. Toki peukut minulla on tapan kovettaa erikseen, niin että peukun kynsi saa varmasti kunnolla valoa :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat kynnet, kuinka kauan tollasten geeli rakennekynsien tekemiseen menee?

    rakastanminunkynsia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! =) Näiden kynsien tekemiseen taisi mennä se pari tuntia. Se kuinka kauan kynsien tekeminen kestää, riippuu aika paljon koristeluista. Nämä olivat sieltä yksinkertaisimmasta päästä tehdä :)

      Poista