perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulukynnet vähän myöhässä

Joulu meni aika nopsaan meidän osalta ainakin. "Hyvää ja Rauhallista" joulua ei oikein napannut meidän kohdalla, tai no Hyvää kyllä, mutta kovinkaan rauhallinen se ei kyllä ollut. Kävimme aattona sekä Joulupäivänä syömässä sukulaisilla ja vierilemassa vähän siellä sun täällä. Kotona käytiin oikeastaan vain nukkumassa ja nukkuminen oli aika pätkittäistä. Veetu selvästi hermostui tuosta kyläilystä, mikä oli kyllä ihan odotettavissa. Yöunet jäi vähän vähille ja siitä saa syyttää vanhempia kun ravattiin niin monessa paikassa. Olisi vaan pitänyt osata rauhoittua tosiaan. Yhdet joulukynnet tuli silti tehtyä ja esittelen ne nyt vähän myöhässä :)Ainoa kunnollinen punainen lakka joka minulla oli jäljellä oli Lumenen Darkening Nights, jos ei glitterlakkoja lasketa mukaan. Lakkasin sillä kynnet ensin kahteen kertaan. Tämän jälkeen laitoin China Glazen punaista glitterlakkaa Ring In The Red yhden kerroksen koko kynnelle. Tämän jälkeen sipaisin kultaista China Glazen Cleopatraa ja ihan kärkeen vielä vähän CG:n White Capia. Kynnet oli jo ihan joulun väriset tuollaisina, mutta halusin pitkästä aikaa kokeilla Konadia!
Kokeilu ei ihan mennyt putkeen, sillä valkoinen leimauslakkani oli tönkähtänyt. Koitin leimauksia sillä tehdä mutta ei siitä mitään tullut, puolet kuviosta jäi leimasimeen. Vaihdoin lopulta valkoiseen Color Clubin lakkaan ja tein leimaukset loppuun sillä. Joissakin kynsissä on vähän sotkuiset leimaukset huonon lakan takia.

Käytetyt lakat vielä:
Lumene - Darkening Nights
China Glaze - Ring In The Red
China Glaze - Cleopatra
China Glaze - White Cap
Color Club - French Tip (leimaukset)

Sitten asiasta kukkaruukkuun. Katselin että 1000 lukijan raja on noin 10 lukijan päässä. Katsotaan josko se jossain vaiheessa täyttyy, niin järjestän arvonnan :) Tai no, pakko se arvonta jossain vaiheessa on laittaa pystyyn kun palkinnonkin jo laitoin tilaukseen! Lueskelin tuossa >> tämän << linkin ja kyllä alkoi harmittamaan! Eipä tarvitse enää pahemmin lakkoja Amerikasta tilailla. Mutta toisaalta ymmärrän miksi muutos tehdään. Pistinkin sitten tilauksen menemään ihan suomalaiselle yritykselle :)

7 kommenttia:

 1. tosi kivat kynnet jälleen! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet ja ihana blogi sinulla :) Onneksi olkoon pienokaisestakin :) Lähdin aattona seuraamaan blogiasi, kun mies osti minulle geelikynsi studion, joten ottelen täältä ohjeita ja inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! On sulla ihana mies! Meillä mies osallistuu harrastukseeni sen verran, että ei kitise vaikka joskus iltaisin meneekin useampi tunti kynsiä tehdessä :D Hän sillä aikaa kiltisti tiskaa ja tekee kotitöitä, pitäähän emännänkin saada joskus vähän rentoutua!

   Poista