torstai 3. tammikuuta 2013

Talvikynnet

Tässä yhtenä yönä meillä oli kiukkupeikko kylässä ja Veetu valvotti vanhempiaan. Tai itseasiassa vain minua, sillä isänsä nukkuu kuin tukki vaikka ääntä ja melua olisi enemmänkin. Lopulta kun Veetu nukahti joskus yhden maissa yöllä, niin minuahan ei sitten väsyttänyt enää yhtään, ei sitten tippaakaan! Ulkona satoi hiljalleen lunta ja sain idean tehdä talvikynnet. Ei muuta kun levittämään kynsikamat pöydälle.Miksi ihmeessä talvikynnet on mielestäni oltava siniset? Aina kun alan tekemään talvikynsiä niin käytän sinisiä lakkoja. Toki sininen on lempivärini, mutta ihan yhtä hyvin voisin käyttää valkoista tai vaikkapa hopeaa lakkaa. Noh, mennään nyt vielä sinisillä kynsillä. Jos seuraavat talvikynnet olisivat valkoiset ja koristeina lumiukkoja!Lakkasin kynnet Models Ownin Baby Blues lakalla. Leimauksessa käytin neljää eri lakkaa. Kuvassa ei kuitenkaan juurikaan näy Fashion Addictilla tehtyjä hiutaleita, mutta livenä ne erottuvat kyllä sen verran että ne huomaa. Lisäsin vielä sinne tänne muutaman hex glitterin ja lopuksi sipaisin kerroksen China Glazen Snow Globe lakkaa tuomaan vielä lisää hileitä kynnelle.

Kun kynnet olivat valmiina niin kömmin takaisin nukkumaan. Kynnet eivät vielä täysin kuivat olleet, joten roikotin käsiä "yli laidan", etten sotke niitä heti. Onneksi en ole niitä ihmisiä, jotka pyörivät ja mylläävät nukkuessaan sängyssä. Kuivatan usein kynnet näin nukkumaan mennessäni, sillä en muuten malttaisi olla paikallaan riittävän kauan :) Pikakuivattava lakka kun tuppaa olemaan tällä hetkellä loppu.

Käytety lakat:
Models Own - Baby Blues (pohjaväri)
Color Club - French Tip (leimauksessa)
Color Club - Fashion Addict (leimauksessa)
Gosh - Ocean (leimauksessa)
Misa - Quirky Smile (leimauksessa)
China Glaze - Snow Globe

Mitä teille tulee ESNIMMÄISENÄ mieleen talvikynsistä?

10 kommenttia:

 1. just tollaset mullakin tulee mieleen ja toi värimaailma sopii niin hyvin talveen.. Ihanat kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! :D Mut täytyy seuraavaksi kokeilla tehdä ei siniset talvikynnet

   Poista
 2. Tosi siistit! Saako Misaa muualta kuin ulkomailta tilaamalla?

  http://thousandnaildreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kyllä minullekkin talvikynsistä tulee vaan mieleen lumihiutaleet (: Ja nämä on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 4. Hrrr, niin talviset, että vilu tulee :D Aika kätevä kuivaustapa, harmi, että mun pitää aina pyöriä noin sata kierrosta myötäpäivään, ennen kuin uni tulee :P

  VastaaPoista