keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Misan Quirky Smile

Myydessäni lakkoja pois olin jo luopumassa tästäkin lakasta, mutta sitä ei kukaan halunnut ostaa silloin. Pyörittelin lakkapulloa käsissäni ja päätin kokeilla lakkaa, sillä en muistaakseni ole kertaakaan lakannut sillä kunnolla kynsiäni.



Lakan väriä voisi kuvailla sinisen vihertäväksi, riippuu vähän valosta missä sitä katselee. Minähän rakastan sinistä värinä ja aloinkin miettimään syytä miksi olin luopumassa tästä lakasta! Väri olikin sen verran mieleeni, että näillä kynsillä on menty jo viidettä päivää :)



Yksiväriseksi en kynsiä kuitenkaan jättänyt, vaan tein niihin hopeat laineikkaat viivat ja vähän strassejakin piti laittaa. Miksiköhän minulle tuli näistä mieleen meri, jossa kivien keskellä kasvaa jotakin levää tai kaislaa? :D





Misan lakkoihin ei taida kovinkaan usein törmätä blogeissa, ainakaan minä en niitä juurikaan ole nähnyt. Kertokaahan siis millaisia kokemuksia teillä näistä lakoista on? Itse en rehellisesti sanottuna edes tiedä saako näitä suomesta mistään kaupasta? Luulen että ei, kertokaa ihmeessä jos tiedätte paremmin :)

6 kommenttia:

  1. Minulla on 5 Misan lakkaa joista 2 on päässyt blogiin asti ja tykkään kyllä merkistä. En kyllä itse ole törmännyt suomalaiseen kauppaan joka näitä myisi. Se on harmi, koska mieluusti hankkisin lisää :)

    Tässä minun blogistani löytyvät Misa-lakkaukset http://emmminn.blogspot.fi/search/label/Misa

    VastaaPoista
  2. ihanat kynnet :) tuu muuten osallistuu arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi sulla! :) Sitä ajattelin kysyä että kun alan harjoittelemaan geelikynsien tekoa, niin kun laitan tipit ja geelit jne, niin jos haluan lakata kynnet, niin teenkö sen vikana? Vai pysyykö siis kynsilakka siinä. (Sitten kun jo hyvin osaan tehdä kynsiä, niin voisin ostaa muun värisiäkin geelejä ym.) Ymmärsitköhän nyt ollenkaan selityksestäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Jos teet itsellesi geelikynnet ja tarkoituksena on koristella ne kynsilakoilla, niin suosittelen tekemään niin että teet ensin geelikynnet alusta loppuun valmiiksi ja vasta kun kynnet ovat valmiit niin lakkaat ne. Kynsilakka pysyy geelikynsissä ehkäpä jopa paremmin kuin omissa kynsissäsi, ainakin minulla kestää paremmin. Ennen lakkausta laitan aina aluslakan, kuten luonnonkynnellekkin. Tämä sen takia ettei värilliset lakat värjää geeliä niin helposti, esim. jos jostakin nurkasta alkaa ilmaantumaan niin väliin ei mene punaista lakkaa.
      Geelikynsiä tehdessä en lähtisi lakkoja sotkemaan geelikerroksien väliin. Olen joskus kokeilumielessä niin tehnyt, mutta eihän ne kestäneet siellä. Toiset taas sanovat että hyvin kestää, riippuu kai geelimerkeistäkin. Jos teen geelikynsiin värillisillä geeleillä jo koristelut ja haluan sinne pari mustaa pientä kukanterälehteä tehdä ja minulla ei mustaa geeliä olisi, niin ne saattaisin sinne lakalla tehdä, pieni määrä ei ole vaikuttaut geelien pysyvyyteen, mutta jos koko kynttä olen lakannut niin se vaikuttaa jo. Ja jos kynsilakalla jotain terälehtiä tms. tein niin aina ensin piti taas karhentaa kynnen pintaa, jotta lakka tarttui, koska eihän se märkään geeliin tartu ja vaikka kyunsi olisi juuri uunista tullut niin silti pinnalle jäänyt tahmakerros vain sotkee lakkaa.
      Olipas taas hienosti selitetty, toivottavasti ymmärsit edes jotakin :D

      Poista