tiistai 29. tammikuuta 2013

Taas siniset talvikynnet

Tiedetään että lupasin edellisten talvikynsien jälkeen tehdä jotakin muuta kuin sinisiä talvikynsiä! Mutta nämä kynnet olen tehnyt jo jokin aika sitten. Osallistuin näillä yhteen kilpailuun ja julkaisen nämä vasta nyt, kun siinä kilpailussa on osallistumisaika umpeutunut.Ja tosiaan, aiheena oli talvi ja ylläri ylläri että minä päädyin tekemään sinertävät kynnet. Tein kynnet äidilleni, koska omat geelikynteni oli juuri ehtinyt huoltaa, enkä niihin silloin halunnut koristeluja alkaa tekemään.
Teimme ensin pidennykset tipeillä, vaikkakin kynsistä aika lyhyet tehtiin joka tapauksessa. Äidin koiralle oli tiedossa pentuja lähiakoina, joten äitini halusi maltilliset kynnet jotta avustaminen synntyksessä ja pentujen hoitaminen sujuisi vähän helpommin. Pidennyksien jälkeen aloin laittelemaan geelien sekaan erilaisia hileitä. Nämä on siis tehty pelkästään glitterhileiden avulla, värigeeliä käytin ainoastaamn leimaamiseen. Tuli ensimmäistä kertaa kokeiltua, että mitenkä leimaus onnistuu geeleillä ja ihan hyvinhän se meni! En ole missään netissä ainakaan törmännyt siihen, että kukaan olisi geeleillä leimausta kokeillut, mutta minulla kun valkoinen kynsilakka sattui olemaan lopussa, niin kokeilin paksumpaa valkoista geeliä. Lirummalla geelillä tuskin olisi onnistunut, mutta tällä paksulla onnistui ihan kivasti. Helpotusta toi myös se, ettei "lakka" ehtinyt kuivumaan liikaa ennen kuin kuvio ehti kynnelle asti, ehti rauhassa miettimään, että mihin kohtaan sen hiutaleen törkkää. Sotku oli kyllä aika lailla samanlainen kuin lakoilla olisi tehty, geeli kun on vielä ihanan tahmaista. Mutta tulipahan kokeiltua.Omia kynsiä olen tässä lakkaillut pari kertaa viikossa, mutta meidän kamera ei jostain syystä toimi. Täytyy vielä tutkia että mikä sitä vaivaa vai tarviiko tässä nyt kamera ostoksille lähteä. Ihan harmittaa kun ei pojastakaan ehdi kohta saamaan 4kk kuvia kun kamera kettuilee. Voipi siis olla että uusia lakkauksia en ihan heti pääse esittelemään, koneella kyllä parista vanhemmista kynsistä on kuvia, mutta koska kynnet olivat mielestäni todella pahasti epäonnistuneet, niin en niitä täälläkään viitsinyt esitellä. No nyt olisi hyvä syy näyttää vähän niitä ei niin hyvin onnistuneita kynsiä!

Ja muistakaahan osallistua arvontaan jos ette vielä ole huomanneet sitä! :) Arvonnasta on mainos tuossa sivupalkissa.

Käykäähän äänestämässä OMAA SUOSIKKIANNE kilpailussa, luokkia on tosiaan kaksi, lakkauskilpailu ja rakennekynsi. Lakkauksia pääsee äänestämään täällä ja rakennekynsiä täällä. Itsekkin kävin lakkauksia juuri äänestämässä :)

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tavoitteeni siis täyttyi :)

   Poista
 2. todella makeet kynnet ja tosi talviset! :) Mihin kisaan osallistuit näil?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Osallistuin Nail Design blogin järjestämään kilpailuun rakennekynsi luokassa.

   Poista
 3. Komppaan edellisiä, ihanan näköiset kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani olisi sinulle haaste :)
  http://bloh-somekindofart.blogspot.fi/2013/02/omituisten-otusten-kerho.html

  VastaaPoista