lauantai 19. tammikuuta 2013

Yksinkertaisempaa lakkausta

Tässä yhtenä iltana ei oikein ollut aikaa ja jaksamista alkaa kynsiä sen kummemmin lakkailemaan, mutta en halunnut niitä ilman lakkojakaan pitää. Muistin uuden lakkani, Orlyn Go Deeperin ja halusin kokeilla sitä mustan lakan kanssa. Sopivan helppo ja nopea lakkaus siis.Laitoin pohjalle kaksi kerrosta China Glazen mustaa Liquid Leatheria ja päälle kaksi kerrosta Orlyn Go Deeperia. Minulla harvoin on "synkkiä" kynsiä, mutta jotenkin ensimmäisenä kun näin tuon glitterlakan, niin halusin heti kokeilla sitä ihan vaan mustan lakan päälle.
Go Deeper näyttää kynsillä, tai ainakin mustan päällä enemmän vihertävältä mitä se pullossa näyttää. Täytyykin kokeilla sitä muidenkin lakkojen kanssa. Yksistään sitä saisi varmasti laittaa useamman kerroksen, jotta tulisi peittävää jälkeä.Jostain kumman syystä en oikein tykännyt näistä kynsistä ja ne lähti poistoon jo seuraavana aamuna. Jotenkin liian synkiltä vaikuttivat. Minä kun tykkään kirkkaista ja pirteistä kynsistä. Seuraavat kynnet tulikin lakattua vähän hilpeämmäksi, mutta esitellään ne omassa postauksessaan.Ainiin, kuten varmaan kuvistakin jo näkyy niin kynnet lyheni aika lailla jokin aika sitten. Viilasin suosiolla kaiken geelipidennyksen pois ja vähän omaakin kynttä, olivat nimittäin aika hurjasti taas kasvaneet. Roskapussin vaihtaminen voi olla vaarallsta puuhaa, sain nimittäin katkaistua etusormen kynnen aika lahjakkaasti, joten siihen piti laittaa vähän korjaussarjaa tipin muodossa.
Mulla on kynnet alkaneet kasvamaan nyt paljon paremmin. Syksyllä ne oli aika huonossa kunnossa, en tiedä veikö Veetu masussani ollessaan kaikki vitamiinit vai mikä mätti, mutta minulla ei koskaan ole kynnet ollu niin karut kun silloin. Eipä senkään takia kauheesti napannut syksyllä kynsiin panostaa. Nyt ne kuitenkin kasvaa niin kauheeta vauhtia, että pakko huoltaa kynnet 2-3 viikon välein, sillä geelin kasvuraja alkaa aina häiritsemään lakkauksia tosi nopeasti. Toisaalta tekisi taas mieli viilata kaikki geelit pois, mutta pelkäänpä että tapahtuu taas näin . Mulla kun omat luonnonkynet kasvavat todella kippuraan heti kun pituutta alkaa olemaan. Geelien kanssa ne pysyy ihan kivoina, mutta heti jos viilailen geelit pois, niin ne menevät ihan kippuralleen. Toki vähän kaarevuutta saa olla ja onkin nätinpi kuin ihan lautasuorat, mutta kun minulla kynnet alkaa pitkinä jo melkein osumaan toisiinsa reunoista. Kateellisena saakin katsella miten ihanan kauniita ja pitkiä luonnonkynsiä toisilla on.

2 kommenttia:

  1. ihanat kynnet ja ihana blogi! ♥ liityin lukiaks ja jos haluut ni liity mullekki!? :D

    http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) Tulen katsomaan blogiasi.

    VastaaPoista