maanantai 24. kesäkuuta 2013

Disney kynsikilpailun finaaliäänestys alkaa!

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT! TULOKSET JULKAISTAAN TIISTAINA 9.7.2013!


Disney aiheinen kynsikilpailu on edennyt finaaliäänestykseen! Ohjeet äänestämiseen löytyy alhaalta.

Luonnonkynsiä osallistui 19, joista 10 valitsin mukaan tähän finaaliin. Tehdessäni valintaa pyrin valitsemaan sieltä ne kuvat, jotka eniten mukailivat teemaa Disney. Mielestäni näiden kymmenen kohdalla teema on todella hyvin saatu otettua mukaan kynsiin! Lisäksi valintaan vaikutti kynsiin vähty vaiva, toteutus ja siisteys.
Rakennekynsiin osallistui vain kuudet kynnet, eli kaikki osallistujat pääsivät suoraan finaaliin. Ja minusta nämä kaikki siellä paikkansa kyllä ansaitsevatkin!

Alhaalla näet molempien luokkien finaaliäänestykseen mukaan päässeet kuvat. Ei siis muuta kuin valitsemaan molemmista luokista oma suosikki! Kuvan alla on kilpailijan kuvaus siitä, miten kynnet kuvaavat annettua teemaa. Kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä.

RAKENNEKYNNET:

Rakennekynnet numero 1

Kuvaus: Pieni Merenneito; Arielin koti meren maisemat.


Rakennekynnet numero 2

Kuvaus: Kynnet tehty muoteilla acrygeelillä itselle. Ranskalainen, kukat ja perhoset maalattu käsin geeleillä. Kynsien idea Bambisadusta, jossa bambi ihastelee kauniita kukkia ja värikkäitä perhosia. Se satu koskettaa vielä näin aikuisiälläkin.


Rakennekynnet numero 3

Kuvaus: Nämähän on selvät minni hiiri kynnet pojan ideoimana.


Rakennekynnet numero 4

Kuvaus: Disneystä tulee mieleeni Disney linna ja Disneyn prinsessat.


Rakennekynnet numero 5

Kuvaus: Näitä kynsiä ei tarvinne paljoa selitellä. Disneyn dalmatialaiset.


Rakennekynnet numero 6

Kuvaus: Mieleeni tuli Disneyn ihanat prinsessat. Vaaleanpunaisen sävyt ovat prinsessa Ruususen mukaan toteutettu ja vasempaan nimettömään laitoin kruunun kruunaamaan koko ihanuuden.
LUONNONKYNNET

Luonnonkynnet numero 1

Kuvaus: Tälläiset Disneyn Mikki Hiiri -kynnet tuli väkerrettyä dotting toolilla ja tärisevillä käsillä.


Luonnonkynnet numero 2

Kuvaus: Miettiessäni mitä kynsilleni taiteilisin aiheesta Disney, valitsin oman nostalgisen suosikkini Nalle Puhin. Koska en osaa maalata viittä saatika kymmentä täysin identtistä hahmoa, tein joka kynnen erilaiseksi. Kuvaan pääsi parempi eli vasen käsi.


Luonnonkynnet numero 3

Kuvaus: Halusin ehdottomasti tehdä kilpailukynsistäni Kaunotar ja Hirviö -aiheiset,sillä rakastan sitä Disney-leffaa! Etusormesta ja nimettömästä löytyy tarinan päähenkilöt. Niiden vierille päätin maalata pari pikkulintua, ja peukaloon halusin tarinan maagisen ruusun. Tein kynnet kynsilakoilla ja akryylimaaleilla käsinmaalaten.


Luonnonkynnet numero 4

Kuvaus: Heti ensimmäisenä Disneystä minulle tuli mieleen kukkia, perhosia ja Nasu, joka onkin yksi Disneyn suosikkihahmoistani :) Kynsissäni Disney ilmeneekin Nasun naamana ja vaaleanpunaisina kukkina ja perhosina.


Luonnonkynnet numero 5

Kuvaus: Rakastin lapsena Disney leffoja (ja rakastan edelleen) ja ensimmäisenä tulivatkin mieleen Toy Story, prinsessat ja Monsterit. Halusin myös tehdä Disteytä symboloivan D:n nimettömään.


Luonnonkynnet numero 6

Kuvaus: Kynsien inspiraationa on Disneyn Mulan elokuva. Käytin kynsien teossa sekoittamiani franklelakkoja, joista tein liukuvärjäyksen elokuvan väriteeman mukaisesti. Lilaa ja pinkkiä, kuten Mulanin kimono asussa. Lakkojen kimallus tuo itselleni mieleen Disney elokuvien sadunhohtoisuuden ja kauneuden, sitä paitsi eikös prinsessat ole aika kimmeltäviä tapauksia? Siirtokuvat kiinattarista toivat myös tämän elokuvan heti mieleen ja siksi ne toimivat Mulanin muotokuvina. Lisäksi käytin siirtokuvia jotka muistuttivat kiinalaista kirjoitusta. Kuten elokuvassakin, myös kynsille piti saada runsaasti kukkia, siksi fimoja ja valkoisia mikrohelmiä ei ole säästelty.


Luonnonkynnet numero 7

Kuvaus: Halusin tuoda perinteiset Disneyn hahmot esille kynsissäni. Inspiroiduin Mikki ja Minni Hiirestä. Vasemman käden kynsissä Minni ja rusetteja, oikean käden kynsissä Mikki ja punaisia housuja.


Luonnonkynnet numero 8

Kuvaus: Disney kynsilläni. Disneylle omaleimaiset värit, jotka valitsin kynsilleni sopivat oikein hyvin myös elokuvaan jonka Disneyltä valitsin. Prinsessa ja sammakko, monellakin tavalla merkityksellinen Disney-elokuva, sankaritar joka EI haaveile prinssistä ja ensimmäinen tummaihoinen Disney-prinsessa! Tiana on sopivan tulinen kesäkynsille! Lisäksi peukkuun piti saada pahis kurkistelemaan ja mikä sen parempaa kuin luihu voodoo-hemmo!


Luonnonkynnet numero 9

Kuvaus: Disney-kynnet, joissa on sekä Mikki- että Minni Hiiri.


Luonnonkynnet numero 10

Kuvaus: Kynsissä on Disney Baby hahmoina Aku, Pluto ja Iines. Ei ehkä se ensimmäinen mikä Disneystä tulee mieleen, mutta mielestäni ehdottomasti suloisimpia versioita Ankkalinnan väestä.


OHJEET ÄÄNESTÄMISEEN:
- kaikki saavat osallistua äänestykseen
- äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto, joka esitellään alempana
- vain oikein täytetyt äänestysviestit hyväksytään
- äänestä samassa viestissä molempien luokkien suosikkiasi
- voit äänestää vain yhden kerran molemmissa luokissa
- äänestysaika loppuu sunnuntaina 07.07.2013 klo 23:59. Tulokset julkaistaan heti kun olen ehtinyt laskemaan kaikki äänet.

ÄÄNESTYS TAPAHTUU SEURAAVASTI:
- Lähetä minulle sähköpostia osoitteseen mydreamnails@wippies.fi otsikolla "Äänestys".
- Täytä viestiin seuraavat tiedot tässä järjestyksessä:

 • koko nimesi (etu- ja sukunumi!)
 • osoitteesi (jos arpaonni osuu kohdallesi, niin postitan palkinnon sinulle)
 • sähköpostiosoitteesi (oltava sama mistä lähetät äänestysviestisi)
 • mainitse suosikki kynsiesi numerot molemmista luokista. Huom! Erottele selvästi suosikit luokittain, jottei ääni mene väärälle.

  Esimerkki
  Maija Meikäläinen
  Meikäläisentie 10, 00000 MEIKÄMAA
  meikalainen.maija@joku.fi
  rakennekynnet numero: 9
  luonnonkynnet numero: 12

  HUOM! JOKAINEN VOI LÄHETTÄÄ VAIN YHDEN ÄÄNESTYSVIESTIN! Tämän takia vaadin jokaiselta äänestäjältä yllä mainitut yhteystiedot, sillä joka tapauksessa jos arpaonni osuu kohdallesi ja voitat palkinnon, niin tarvitsen yhteystietosi ja täydellisen osoitteen saadakseni palkinnon postitettua! Äänestäjien nimiä tai mitään tietoja ei julkaista missään vaiheessa, palkinnon voittajalle ilmoitetaan siis henkilökohtaisesti voitosta!

  Edellisten kilpailujen perusteella on muutama äänestäjä ollut huolissaan siitä, että julkaisenko kaikkien kuvien saamat äänimäärät. Tätä kysyttiin sen takia, että kaveri on pyytänyt äänestämään omia kynsiään. Aänestäjät pelkäävät, että kisan loputtua kyseisellä kuvalla on vain yksi tai kaksi ääntä ja kaveri saa tietää, että en äänestänytkään hänen kuvaansa. EI HÄTÄÄ! KAIKKI ÄÄNESTÄKÖÖN NIITÄ KYNSIÄ MITKÄ OIKEASTI OVAT OMASTA MIELESTÄÄN HIENOIMMAT! Osaan kyllä ilmoittaa tulokset niin ettei äänestäjillä ole hätää!

  ÄÄNESTÄJIEN KESKEN ARVOTTAVA PALKINTO:

  Palkintoon kuuluu:
  - China Glazen kynsilakka No Plaine Jane
  - Nailfixin kynsinauhaöljy tuoksuna vadelma
  - Koristehyrrällinen värikkäitä helmenpuolikkaita
  - purkki glitterhilettä ja purkki isoja hex-glittereitä

  Palkinnon postitan vain suomeen! Palkinto arvotaan kaikkien ääenstäjien kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiviestillä voitosta, joten missään vaiheessa äänestäjien nimiä tai muita tietoja ei julkaista blogissa tai muualla.!

  Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat vielä kysyä jotain, niin kysy ihmeessä kommenttilaatikossa tai laita sähköpostia.
 • 18 kommenttia:

  1. Onpas tullut paljon ihania kynsiä kilpailuun. Ja monesta eri leffasta. Nyt pitäis vielä päättää, ketä äänestää.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Siinähän se kun yrittää lempparia valita. Onneksi ei itse joudu voittajia valitsemaan :D

    Poista
  2. Mahtava saldo erilaisia lakkauksia ja onneksi lopulta tuli rakennekynsiinkin kilpialijoita. Valinta äänestyksessä suosikeista oli vaikea! :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Juu onneksi rakennekynsiäkin osallistui sentään edes kuudet, pitkään näytti heikoilta että tulee siinä luokassa aika tylsä kilpailu, mutta onneksi nyt saatiin kilpailijoita siihenkin luokkaan ihan kivasti :)

    Poista
  3. Ooh, todella upeita! Löytyi heti pari ihan täydellistä suosikkia :)

   VastaaPoista
  4. Hienoja kynsiä :) Heti piti kiiruhtaa äänestämään, kun suosikit löytyi. :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Todellakin hienoja kynsiä ja ei muuta kuin äänestämään ;)

    Poista
  5. Oi, upeita ! Nyt lähti s-posti. Luonnokynsistä kaksi suosikkia, mutta valitsin vain toisen

   http://living-with-nail-art.blogspot.fi/

   VastaaPoista
  6. Kumpi on nyt se oikea järjestys, kun esimerkki ja lista tarvittavista tiedoista on eri järjestyksessä? :D

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. No katos joo, vaihdoin samaksi :) Kiitos kun huomasit!!

    Poista
  7. Saako kilpailijat osallistua äänestykseen? =D

   VastaaPoista
  8. Vahvistatko äänestysviestejä..... En tiedä tuliko ääneni perille

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Vahvistan kyllä, olen ensimmäisiin äänestysviesteihin vastannut, mutta sitten lähdin reiluksi viikoksi pois kotoa ja sen jälkeen kaikki viestit ovat vielä odottamassa :) Tänään illalla aion viesteihin vastata ja huomenna on vielä aikaa äänestää.

    Poista