sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Meni vähän överiksi

Torstai iltana päätin pistää kynnet uuteen uskoon, sillä viikonloppuna oli tiedossa menoa ja meininkiä. Lauantaina oli ystävän polttarit ja tänään sunnuntaina omat synttärit.
Iski pieni ikäkriisi, kun tajusin että täyteen tulee 25 vuotta, eli nyt ollaan jo lähempänä kolmekymppistä kuin kaksikymppistä! Mihin tää aika menee?!
Oli siis ihan pakko tehdä "överikynnet" ja mahdollisimman paljon kaikkee ihanaa sälää kynsiin. Kynnet menikin aika pahasti yli, sillä nämä varmasti sopisi jollekkin barbille, mutta mä olen kyllä kaukana siitä. Luulenpa, tai no en luule vaan tiedän, että nämä taitavat lähteä vaihtoon tässä ihan lähipäivinä.Vanhat geelikynnet olivat kasvaneet jo sen verran että huolsin ne. Viilasin vanhat koristukset pois, täytin kasvurajan geelillä ja aloin lisäilemään uutta väriä. Meinasin ensin tehdä kaikista kynsistä kultaiset erilaisilla koristuksilla, mutta ajattelin että niistä tulisi jotenkin liian jouluiset. Ainakin auringonpaisteessa ne olisivat loistaneet varmasti kuuhun asti, sillä jo nämä muutaman sormen kultakynnet loistavat todella paljon. Häikäisee oikein kun auringonvalossa on!
Pinkeissä kynsissä käytin Baehrin pinkkiä värigeeliä. Kultaiset kynnet on tehty saman merkin kultaisella metallic prosecco värigeelillä, johon on lisätty vielä pinnalle glitterhilettä ja hex-glitteriä. Muut koristukset ovat myös samasta värimaailmasta. En ole millään keksinyt käyttöä noille isoille "kultaneliöille", jotka laitoin nimettömiin. Ne ovat myös näitä hutiostoksia, joissa en juurikaan kiinnittänyt huomiota koristeen kokoon. No tulipahan kaksi tuhottua, enää 98 jäljellä! :DKynsiä oli kiva tehdä, mutta kyllästyin näihin ennätyksellisen nopeasti. Vaikka tämä harakka tykkää strasseista ja glitteristä, niin minullekkin nämä olivat liian överit. Eniten näissä minua varmasti häiritsee kynsien muoto ja muhkurat. Nimettömät ovat niin muhkuraiset paksujen koristuksien takia että hiplaan niitä jatkuvasti. Tai sitten taidankin laitaa vain nimettömät uusiksi, niin eiköhän näillä sitten voi viikon/pari taas porskuttaa eteenpäin :)

Loppuun vielä muistutus kynsikilpailun äänestyksestä! Äänestys on lähtenyt vilkkaasti käyntiin, mutta mitä enemmän äänestäjiä saadaan, niin sitä parempi. Jos et siis vielä ole käynyt äänestämässä, niin kurkkaappas tänne, äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto!

14 kommenttia:

 1. Vau, noi on ihan älyttömän upeet!! :) Ja ainakin blingiä riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on? Miksi mä sitten kyllästyin heti :D Blingiä niissä tosiaan on kivasti.

   Poista
 2. Kauniit! Ei yhtään överit mielestäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mutsa nää on jo aika överit :D Mutta kiitos =)

   Poista
 3. Ihanat överit!! =)
  Ja myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Iih, ompa ihanan vaaleanpunaiset ja kimmeltävät! Ei yhtään liian överit, vaan sopivan överit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kait se sitten pitää uskoa että on sopivan överit :)

   Poista
 5. Mä en yleensä juurikaan pidä övereistä kynsistä tai siitä, että on laitettu liikaa matskua ja koristuksia. Noi kynnet on kuitenkin todella nätin väriset ja muutenkin ihanat, eikä yhtään liian överit.

  VastaaPoista
 6. Miten multa on voinut jäädä tämä postaus näkemättä, ihan mielettömän hienot kynnet. :) Eikä mitään överiä! :D

  VastaaPoista