tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kynsikilpailun tulokset

Kesän 2013 kynsikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailussa oli tällä kertaa omat luokat rakennekynsille ja luonnonkynsille. Ennen kilpailun alkua pyysin teitä äänestämään annetuista vaihtoehdoista parhaimman teeman ja teemaksi äänestettiin Disney.
Finaaliäänestykseen pääsi suoraan kaikki rakennekynsiluokkaan osallistuneet, sillä osallistujia oli vain kuusi ja ainakin kahdeksan olisi finaaliin päässyt. Luonnonkynsiä saatiin yhteensä 19, joista kymmenen valitsin mukaan finaaliin. Kilpailu ei tällä kertaa saanut ihan niin paljon osallistujia mitä edellisten kilpailujen suosion tiimoilta olisin odottanut. Haluan kiittää kaikkia teitä ketkä jaksoitte osallistua ja toivottavasti osallistutte jatkossakin blogini kilpailuihin :)
Kiitos yhteistyöstä CeasarsShopille, joka lahjoitti 25€ arvoiset lahjakortit molempien luokkien palkintoihin.
Suuri kiitos myös kaikille äänestäjille! Teitä olikin ihan kiitettävä määrä, sillä äänestäjiä oli yhteensä 183. Äänestäjien kesken arvottiin myös palkinto ja palkinnon voittajalle on laitettu jo sähköpostilla ilmoitus voitosta, joten käyhän tarkistamassa sähköpostisi (sama minkä ilmoitit äänestys viestissä).


Palkinto joka arvottiin äänestäjien kesken.

SEURAAVAKSI TULOKSIIN!RAKENNEKYNNET:
Tuloksissa julkaistaan kolme eniten ääniä saanutta

Kuvassa voittajan palkinto


Sija: 1
Kynsien tekijä: rrnails // Ääniä: 53Sija: 2
Kynsien tekijä: milllzs // Ääniä: 50Sija: 3
Kynsien tekijä: Maati // Ääniä: 42
LUONNONKYNNET:
Tuloksissa julkaistaan viisi eniten ääniä saanutta

Kuvassa voittajan palkinto


Sija: 1
Kynsien tekijä: Looren // Ääniä: 45Sija: 2
Kynsien tekijä: Ella // Ääniä: 40Sija: 3
Kynsien tekijä: Mirja // Ääniä: 30Sija: 4
Kynsien tekijä: mmeri // Ääniä: 21Sija: 5
Kynsien tekijä: Miracle // Ääniä: 15Hurjasti onnea voittajille! Voittajille on laitettu sähköpostia, käykäähän lukemassa niin saadaan palkinnot postiin.
Näin ollen tämä kilpailu on saatu päätökseen ja seuraava kilpailu tulee varmaankin syksymmällä. Toivottavasti osallistujia taas löytyy ja kaikki te ketkä sanoitte, että en mie uskalla osallistua kun ei kuitenkaan pärjää, niin rohkeasti vaan ensi kerralla mukaan! ;)

5 kommenttia:

  1. Wihihiii oon nyt niin häppi häppi, kiitos äänestäneille :3 en malta oottaa aamuun et saan netin päälle ni voin mennä kattoo sähköpostii ku nyt oon vaan puhelimen varassa :( mutta tätä ilon määrääääää<3

    VastaaPoista
  2. No huhhuh, älyttömän upeita kynsiä on kisailijat tehneet! :)

    VastaaPoista