tiistai 27. elokuuta 2013

Syksyiset geelikynnet

Kyllä se syksy sieltä tuloaan tekee, joten aika esitellä tämän syksyn ensimmäiset syksyiset kynnet. Inspiraatio kynsiin tuli kilpailusta johon halusin osallistua. Omiin kynsiini en halunnut uusia geelikynsiä vielä tehdä, sillä tilasin uudet geelit toiselta merkiltä ja haluan rauhassa testata niitä omiin kynsiini. Kisaan piti kuitenkin osallistuminen lähettää, joten sain Essin suostumaan minulle malliksi. Kilpailussa tosiaan oli teemana syksy ja kynnen muoto piti olla manteli.Täytyy sanoa, että kun kynnet olivat valmiina niin oli ihanaa kun tuli sellainen olo, että hei, näähän on oikeasti aika kivat. Olen todella hyvä löytämään kaikista tekemistäni kynsistä jotain valittamisen aihetta, mutta nämä olivat minusta kivat. Toki huomasin valmiista kynsistä, että tuo köynnös ei erotu riittävästi ja olisin voinut kynsiin lisätä enemmän punaista, mutta eipä sille enää mitään voinut.Teimme Essille ensin kynsiin pidennykset muoteilla. Alussa oli hieman hankaluuksia saada muotit asettumaan. Essin oma kynsi on aivan eri mallinen kuin omani, joten käyttämäni muotit olivat hieman haasteellisia saada asettumaan, mutta onnistuimme lopulta.
Rakensin kynnen Cesars Secretsin Millenium geelillä. Laitoin sitä ensin ohuemman kerroksen ja seuraavalla kerroksella vähän hain jo kynnelle muotoa. Poistin muotit ja viilasimme kynnen muotoon. Tämän jälkeen laitoin ihan kynnen kärkeen harmaata baehrin metallic anthrazitia ja noin puoleen väliin kultaista baehrin värigeeliä * metallic Proseccoa ( *saatu CesarsShopista) ja häivytin niitä toisiinsa. Tämän jälkeen lisäsin kynnelle lehtikultaa ja rikoin sen aika pieniksi paloiksi kynnelle. Tämän lisäksi kynnellä on ruskeita ja punaisia salmiakkikuviollisia hileitä sekä ihan tumman ruskeaa glitterhilettä hieman siellä täällä. Kun koristeet oli saatu kiinni, niin lisäsin vielä reilu kerros kirkasta geeliä ja kynsi viilatiin vielä lopulliseen muotoon. Lopuksi maalasin kynsiin vielä tuollaiset köynnökset, tai niitä ne ainakin esittää. Maalauksissa käytin akryylivärejä ja nail art lakkaa. Päälle vielä Cesarsin sealing geeli ja valmista tuli.Ja ette ikinä usko mitä minulle kävi, missasin sitten osallistumisen koko kilpailuun. En ehtinyt/muistanut lähettää osallistumista ajoissa ja siihen jäi sitten miunun osallistuminen. Ja tämä ei ole ensimmäinen kerta! Olen ennenkin tehnyt kynnet ihan viime tipassa ja viimeisenä iltana sitten koko ajan miettinyt "no kohta mä lataan ne kuvat koneelle ja laitan eteenpäin", ja kuinkas taas kävikään. Touhusin illalla kaikkea muuta ja väsyneenä nukkumaan ja kolmen aikaa yöllä iski kesken unien ajatus "NE KYNNET!!!". No jos tästä nyt yrittäisi ottaa opiksi ja alkaisin tekemään asioita riittävän ajoissa...Ja nyt voinkin kertoa miksi tässä oli taas kuukauden tauko postauksissa. Olen pitemmän aikaa harkinnut vaihtavani toiseen merkkiin geeleissä. Tai ainakin haluan kokeilla muitakin. Olen ollut kaksi vuotta todella uskollinen Cesars Secretsin geeleille. Oikeastaan en näiden 2½ vuoden aikana ole juuri muita geelejä käyttänytkään. Olen niihin ihan tyytyväinen vieläkin, mutta kun tiedän että maailmassa on paljon muitakin laadukkaita merkkejä, niin päätin kokeilla yhtä todella kehuttua merkkiä, nimeltään Mosaic.
Uusia kynsiä en tässä parin viime viikon aikana ole halunnut tehdä, sillä poistin kaikki vanhat geelit kokonaan ja haluan kokeilla nyt tuota uutta merkkiä. Geelit saapuivat minulle viikonloppuna ja nyt tässä kovasti innokkaana odotan, että saan rauhallisen illan ja ehdin kynnet niillä tekemään, siihen kun muutama tovi taas vierähtää.
Eli toivotaan että parin päivän sisään ehdin kertomaan ensimmäisiä kokemuksia kyseisestä merkistä. Gel Painteja minulla jo mosaicilta onkin muutama ollut käytössä ja ne on ainakin todella hyviä.

Onko teillä kokemusta mosaicin geeleistä? Ja mitä piditte kynsistä? :)

7 kommenttia:

 1. Ompas kivat ja tosi syksyiset. :) olis varmasti pärjänny siinä kilpailussa! :/

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat noi kynnet! :D En yleensä kauheasti tykkää tuollaisesta muodosta kynsissä mutta tuossa ne näytti tosi kivalta ja taidankin itse kokeilla myös tuollaista muotoa kynssiin jos oppisinkin tykkäämään sellaisesta!:DD

  VastaaPoista
 3. Hei! aloin juuri lukea blogiasi ja olisin todella kiitollinen jos tekisit postauksen geelilakkuksesta ja geelikynsistä, koska olen tilaamassa itselleni tuotteita ja haluaisin nähdä vähän niiden tekemisestä. Hyvien ohjeiden ja kuvien kera toki! ;)

  VastaaPoista
 4. Im really impressed with the nail design.

  VastaaPoista
 5. I wonder how do you design that nail. It doesnt look easy to do it.

  VastaaPoista