keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syyskirppis avataan huomenna torstaina!

Heipparallaa! Anteeksi hiljaisuus blogissa, kiirettä pitänyt taas! Viimeisen viikon ajan olen siivoillut ympäri asuntoa ja varastoa. Meillä olisi tarkoitus laittaa tämä asunto myyntiin tuossa vuodenvaihteen jälkeen ja vaihtaa isompaan jos kaikki sujuu hyvin. Sitä silmälläpitäen olen siis käynyt tavaroita jo läpi ja heittänyt turhat pois tai myynyt kirppiksellä.
Eilen oli sitten kynsihyllykön vuoro ja tiesin, että siellä on TODELLA paljon tavaraa joka joutaa eteenpäin. Säästin vain ne mitä OIKEASTI tarvitsen. Huomasin että parhaimmillaan mulla oli 5 lähes identtisen väristä glitterhilettä, mitä minä niillä kaikilla teen? Hileitä ja strasseja on kertynyt ihan liikaa. Kynsilakkoja en käytä enää juuri lainkaan, joten melkein kaikki loput lakat joutaa myyntiin, itse kun olen siirtynyt oikeastaan kokonaan geelikynsiin.

Kirppis avataan HUOMENNA TORSTAINA 12.9 klo 18:00 ja on auki niin pitkään kuin tavaraa riittää tai kunnes suljen sen. Kirppiksestä julkaistaan siis oma postaus kuudelta illalla ja siellä näkyy myynnissä olevat tuotteet. Kirppiksen etenemisestä ja ostamisesta on tuossa alhaalla ohjeet, jos joku haluaa ne lukaista jo ennakkoon läpi.

NÄIN KIRPPIS ETENEE:
- ostovaraukset tehdään postauksen kommenttilaatikkoon.
- ilmoita selkeästi mitkä tuotteet haluat, jotta vältymme sekaannuksilta.
- ostovarauksen tehtyäsi, jää odottamaan että ehdin käymään varaukset läpi. Tulen päivittämään sivuja ja merkkaan tuotteisiin kuka ehti mitäkin varaamaan itselleen.
- Lasken tuotteiden yhteishinnan ja arvioin toimituskulut painon ja koon mukaan, tämän jälkeen ilmoitan sinulle sähköpostilla summan ja tilitietoni.
- maksu aikaa on 5 päivää eteenpäin siitä, kun olen lähettänyt sinulle sähköpostilla tilinumeroni ja summan. Jos maksusuoritus ei näy tämän jälkeen tililläni, niin kauppa raukeaa.
- Laita kaikki ostamasi tavarat mielellään yhteen kommenttiin, jos silti teet lisäyksiä niin ilmoitathan tekeväsi "lisäyksen", niin osaan heti yhdistää ostoksesi samaan.
- Tuote menee aina sille, joka on ehtinyt ensimmäisenä tekemään siitä varauksen.
- Tavaraa on kirppiksellä myynnissä nyt todella paljon, joten tiedän että minulta tulee kestämään niiden paketoinnissa ja toimituskulujen laskemisessa yms. Olkaahan siis kärsivällisiä kun odotatte minulta sähköpostia jossa annan tilitiedot. Pyrin laittamaan jokaiselle viimeistään 2. päivän viiveellä sähköpostia!
- Postitan vain suomeen!

OHJEET OSTAMISEEN:
Kirjoita kommenttilaatikkoon seuraavat tiedot:
- mitä haluat ostaa. (HUOM! ilmaise selkeästi mitä haluat! Jos en saa selvää mitä tarkoitat, niin tuotteet menevät pahimmassa tapauksessa sinulta ohi.)
- Jos ostat anonyyminä, niin laita mukaan nimimerkki!
- Oma sähköpostiosoitteesi

Otan sinuun yhteyttä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun olen saanut laskettua ostosten hinnan ja toimituskulut, olettehan kärsivällisiä! Saatte sähköpostilla tarvittavat tilitiedot, jotta saatte maksettua tuotteet.


TOIMITUSKULUISTA:
- Ostosten lisäksi ostaja maksaa myös toimituskulut!
- Jos asut Kouvolassa tai lähellä ja haluat tavarat tulla itse noutamaan, niin tämäkin onnistuu. Ilmoita jos näin teet, etten turhaan laske postikuluja!
- Laitan tuotteet tulemaan edulisimmalla mahdollisella tavalla.

Pienemmät ostokset tulevat tavallisessa kirjeessä, esim. koristehyrrät, hilepurkit, microhelmet, leimauslaatat yms. Riippuen siitä kuinka paljon ostat, niin hinnat menevät seuraavasti: max. 50g - 0,75€
max. 100g - 0,95€
max. 250g - 1,50€
max. 500g - 3,00€

Suuremmat ostokset laitan maxikirjeenä, näihin kuuluvat ainakin geelit ja kynsilakat pullon paksuuden mukaan. Kaikki isommat, kuten China Glaze, Color Club, Orly yms. tulevat maxina, mutta pienet Dependin lakat tulevat normaalilla kirjeellä. Pakkaan tuotteet huolellisesti! Riippuen kirjeen painosta, menevät hinnat seuraavasti:
max. 250g - 3,50€
max. 500g - 5,30€
yli 500g - laitan pakettina, maksaa 7,40€ (maxikirje maksaisi 8,00€)

Huom! Pyrin arvioimaan postikulut mahdollisimman tarkasti, mutta jos käy niin että olen veloittanut liikaa, niin palautan ylimääräiset postikulut sinulle. Jos lasken postikulut liian alhaiseksi, niin maksan loput itse omasta pussistani.


Siinä oli ohjeet. Alhaalla vielä vähän kuvaa siitä mitä kaikkea olisi myyntiin tulossa. Myyntiin tulee mm. kynsilakkoja (china glaze, color club, orly, nubar, essie...), PALJON glitterhileitä, muita pikku kynsikoristeita, koristehyrriä, konadin laattoja ja leimauslakkoja, muutama baehrin geeli ja vaikka mitä muuta. Kuten näkyy niin tavaraa on aika paljon! Tein kirppispostauksen jo valmiiksi ja kyllähän siitä aika pitkä tuli, toivon että saan edes jotain kaupaksi ja pääsen ylimääräisistä eroon :)

6 kommenttia:

 1. voihan kökkö! miksi mun pitää olla aina illat töissä! toivottavasti kaikille tökkii netti ja alkaa toimimaan sitten vasta ku pääsen töistä ;D

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Tilaisin nämä tuotteet:

  Glitterigeeli: sininen, violetti ja vaaleenpunainen.

  Glitterihileet: P,Q,H,T

  Terv. leino@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kommentti kirppispostauksen kommenttilaatikkoon, tämä postaus oli vain ennakko ilmoitus!

   Poista
 3. Voi mistä olet ostanut nuo vaaleanpunaiset rusetit? :)

  VastaaPoista