torstai 24. lokakuuta 2013

Kynnet kuin kuningattarella, kynnet numero 1

Mitä sinulle tulee mieleen kun kuulet "Kynnet kuin kuningattarella"? Mimax järjesti kuvakilpailun ja kun luin tuon tekstin alkoi päässä raksuttamaan samantien kaikki ihanat lastenohjelmat (lapsenmielinen kaiketi siis olen...) ja niiden ihanat kuningattaret! En uskokkaan, että tämän päivän kuningattaret tällaisia kynsiä haluaisi, mutta minun ajatusmaailmassa lastenohjelmien kuningattaret viipottavat menemään aina kauniissa punaisessa viitassa, jossa on tietenkin kultaiset koristelut ja tietenkin pitää olla paljon timantteja!
Huomasin kilpailun aika viime tipassa ja olin vasta pari päivää aiemmin tehnyt omiin kynsiini perus ranskalaisen manikyyrin, enkä sitä heti raaskisi pois alkaa viilaamaan. Ei siis muuta kun kavereilta kysymään kuka uhrautuu nopeasti kynsimalliksi ja Jenna suostui.

Tässä luonnonvalossa otetussa kuvassa kynsien väri näyttää hyvin paljon oikealta.


Tuollaiset kynnet Jenna sitten sai ja vaikutti oikein tyytyväiseltä, punainen kun on hänen lempivärinsä. Jennalla oli sen verran lyhyet luonnonkynnet, että en olisi osannut rakentaa kynttä niihin muoteilla, niinpä teimme kynsiin pidennyksen tipeillä. Tippien päälle rakensimme kynnen normaalisiti ja käytin nyt ensimmäisiä kertoja Mosaicin geelejä. Uusien geelien kanssa on tietenkin aina aluksi vähän opettelemista, mutta hyvin onnistui ja täytyy myöntää, että olen todella tyytyväinen tähän merkkiin!
Koristelut aloitin tekemällä kultaisella värigeelillä ensin nimettömiin ja peukaloihin kokonaan kultaisen pohjan ja muihin sormiin tein tuon yläosan. Laitoin värigeeliä kaksi kerrosta, jotta siitä tulisi riitävän voimakas. Tämän päälle ripottelin vielä kultaista glitterhilettä, jotta kynsistä tulisi oikein kimmeltävät. Seuraavaksi laitoin punaisen geelin kynsien kärkeen. Halusin punaista kynsiin paljon, joten en tehnyt rajausta normaalin smile linen kohdalle, vaan nostin rajan ylemmäs. Myös punaista geeliä laitettiin kaksi kerrosta.
Tämän jälkeen laitoin kunnon kerroksen kirkasta geeliä, joka sitoisi glitterhileet kunnolla kiinni. Viilasin kynnet vielä lopulliseen muotoonsa. Viilauksien jäkeen tein vielä mustalla värigeelillä kuviot kultaisen geelin päälle. Ostin juuri pari päivää aiemmin Cesars Shopista alennuksesta aitoja kristallikiviä, jotka maksoivat alennuksessa 3€ 50kpl. Ja eihän näihin kynsiin mennyt kuin koko pussi ja vielä vähän toisestakin pussista minkä ostin! Ei sitä heti uskoisi että niitä niin paljon kynsissä on, mutta sinne ne vaan hupenivat noihin timanttiriveihin ja myös peukalot sekä nimettömät saivat timantteja. Lopuksi levitin vielä kerroksen Mosaicin päällyslakkaa ja valmista tuli!
Oli kiva huomata, että nuo kunnon strassit ovat hintansa arvoiset. Ne nimittäin oikeasti loistavat kynsistä paljon paljon paremmin, kuin perus "halpis" strassit. Eikä nämä muuttuneet sumeaksi päällysgeelin alla.


Keinovalossa otettu kuva

Käytetyt geelit:
Rakentamiseen Mosaicin - flexy, elastic,crystal ja päällysgeelinä flexy top-gel.
Baehrin värigeelit - Metallic Prosecco (saatu Cesars Shopilta), Metallic Red Ochre ja Black.

Koristeina:
Kultainen glitterhile
Aidot kristallikivet


Auringossa kynnet kimmeltävät ihanasti!


Otsikosta voi varmaan jo päätellä jotain, eli nämä eivät olleet ainoat kynnet joilla kisaan osallistuin. Sillä viimeisenä osallistumispäivänä huomasin, että kisaan saa osallistua useammilla kynsillä! Ei siis muuta kun äkkiä viilaamaan ne vasta tehdyt omat ranskalaiset manikyyrit pois ja uusia koristeluja tekemään. Niistä teen ihan oman postauksen, mutta kynnet toki on nähtävissä jo Mimaxin kuvakilpailussa, vink vink ;)Oletko sinä jo käynyt katsomassa kilpailun kuvasatoa kynsistä? Jo et, niin mene ihmeessä Mimaxin facebook-sivuille ja tästä linkistä (sinun täytyy kirjautua sisään) näet kilpailuun osallistuneet kynnet. Omia suosikkejasi pääset äänestämään, kunhan ensin tykkäät Mimaxin facebook-sivuista.

8 kommenttia:

 1. "Kuningattaret" -sanassa on yhteensä kolme t-kirjainta, eli tupla-t tuolla a-kirjainten välissä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun huomautit lukihäiriöisen virheestä, korjattu on :)

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi hienot kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, että olet aivat loistava tekemään kynsiä. Ihan hullun hienoja! Ja blogistasi on ollut apua todella paljon, sillä itsekkin olen tehnyt kynsiä jo kauan itse oppineena mutta laadukkaita tarvikkeet eivät ole ollut. Ne eivät siis pysy edes viikkoa. Nyt tilasin kosmetologi tätini kautta todella laadukkaat kynsitarvikkeet ja ajattelin tehdä ne nuilla sinun todella hyvillä ohjeillasi, kiitos siis niistä. Kynsien korjaamis ohjekkin oli tarpeen, sillä olen ollut aina niistä ihan pihalla. :D täytyypä vain satsata laatuun, niin se on! katsotaan minkälaiset tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ihana kuulla että blogista on hyötyä! Kyllä se yllättävän paljon vaikuttaa että on kunnon välineet millä tekee, toki jos homma on ihan hukassa niin tuskin mitkään geelit pysyy, mutta itse ainakin huomasin aikoinaan että heti kun vähän satsasi parempiin geeleihin niin kynsien kestävyys parani huomattavasti vaikka ihan aloittelija silloin vielä olinkin :) Toivotan onnea kynsikokeiluille! :)

   Poista
 5. Hei. Ihania kynsiä sinulla. Sain uv uunin ja aloituspakkauksen enkä haluais mitään tippejä laittaa kun on ihan tarpeeksi pituutta omissa kynsissä niin voinko laittaa paketissa tullutta kirkasta geeliä ja hilettä pelkästään omiin luonnon kynsiin? Entä voiko tavallisen kynsilakan kuivumista nopeuttaa uunilla. Kauheet varotukset tuntu ohjeissa olevan ja mietin että olisiko led uuni ollut hellävaraisempi? En kyllä uskalla poikkipuolista sanaa sanoa kun sain uunin mieheltä lahjaksi. Kiitos jo etukäteen vastauksesta. T. Alottelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tietenkin voit tehdä pelkästään luonnonkynnelle geelauksen. Geelejä on myös erilaisia ja tietyt geelit on nimenomaan luonnonkynnen geelaukseen paremmin soveltuvia. Onhan paketissasi primer? se on erläänlainen pohjustusaine joka auttaa kynsiä pysymään paremmin!
   En ole juurikaan huomannut eroa siinä, että kuivuuko tavallinen lakka uv uunissa nopeammin, en ole juurikaan enää kynsiä lakannut :)
   Onko uunisi millainen? Onko se sellainen että mahtuu kerralla sormi tai kaksi uuniin vai ihan sellainen koko käden isompi 36W uuni? Itselläni on perus 36W uv uuni käytössä ja ei ole mitään ongelmia ollut :) Olen kyllä harkinnut led uunin ostoa, sillä tällä hetkellä käytän Mosaicin geelejä ja ne kovettuisivat myös ledi valossa ja ledi uunihan on huomattavasti nopeampi kuin perus uv uuni. Eli jos haluat ledi uunin niin varista että geelisi kovettuvat siinä! :)

   Poista