lauantai 5. huhtikuuta 2014

Keltaiset kevätkynnet



Nämä kynnet tein jo reilu kuukausi sitten kaverille. Kaverilla ei ollut juurikaan sanavaltaa siihen millaiset kynsistä tulee, vaan hän oli suostunut siihen, että saan tehdä juuri sellaiset kuin itse haluan. Halusin päästä kokeilemaan taas gel-painteista värejä, joita en vielä ollut kokeillut, joten pastel lemon ja lemon neon piti saada kynsiin sopimaan. Voin sanoa heti, että itse tykkäsin näistä kynsistä todella paljon! Ne ovat niin raikkaat ja tuovat ehdottomasti kevään mieleen. Onneksi myös kaveri tykkäsi, kurjaa se olisi kynsien kanssa olla jos niistä ei pitäisi.



Kynsiin on laitettu pohjalle kerros Mosaicin flexya, jonka jälkeen rakensin pituuden muottien avulla käyttäen kirkasta crystal geeliä. Pidennyksen jälkeen laitoin kynsipedille elasticia ja natural geeliä sekoitettuna, koska kumpikaan ei yksistään ollut minusta sopivan väristä. Näistä on aina helppo sekoittaa juuri sopiva sävy. Rakensin kynteen vielä halutun muodon crystalilla ja tämän jälkeen viilasin kynnet muotoon. Viilauksen jälkeen tein keltaisen ranskiksen. Ranskis on tehty niin, että aloitin vaaleammalla pastel lemonilla ja tein sillä koko ranskiksen rajauksen ja tämän jälkeen otin siveltimeen lemon neonia ja sekoitin sitä pystysuunnassa muutamia viivoja sekaan ennen kovetusta. Tämän jälkeen kynsiin lisättiin vielä kirkkaan keltaista hilettä. Hileen laitoin jälkeen laitoin kynnelle vielä kerroksen kirkasta crystalia ja kovetin sen uunissa. Tämän jälkeen buffasin pinnan tasaiseksi. Kynnet kaipasi vielä selvästi jotain pientä, joten harjoittelin sitten kiekuroiden tekemistä. Valkoisten koristeluiden jälkeen laitoin kynnelle top geelin. Strassit on kiinnitetty taas crystal gluella, se on ollut kyllä todella hyvä hankinta. Strassit ei ole ikinä irronneet itsestään.



Auringonpaisteessa nämä säihkyivät kyllä todella ihanasti kilpaa tuon kaverin soruksen kanssa, mutta valitettavasti sille jäivät kyllä kakkoseksi :D Näissä olen myös aika tyytyväinen kynnen muotoon, stressipiste löytyy ja kynnen kärki oli sopivan ohut. Ainakin minun silmääni näyttävät jo melko siroilta, mutta kuitenkin kestivät hyvin.



Minulta joku joskus kysyikin, että millä poistan strassit huollossa jos ne kerran "jämähtää niin hyvin" kiinni tuolla liimalla. En siis omista kunnon kynsiporaa, jolla ne saisi varmasti helposti irtoamaan. Perus viiloila en niitä ala viilaamaan, koska viila kuluu ihan turhaan, etenkin nyt kun käytän aika pitkälti enää kovempia swarovski strasseja. Käytän poistamisessa apuna vanhoja kynsinauhasaksiani, niillä napsin strassit ihan ensimmäisenä pois ja vasta sitten aloitan vilaukset. Poistamisessa täytyy olla aika varovainen, ainakin itse olen huomannut että vasemmalla kädellä kun poistan oikeasta kädestä, niin täytyy olla todella varovainen ettei nuo luiskahda strassin kohdalta ja pistä väärään kohtaan. Strassit kuitenkin ovat todella tiukassa liiman takia, mutta näin olen ne aika helposti saannut irtoamaan.



Huomenna julkaisen kynsikilpailun alkaneeksi! :) Eilisessä postauksessa onkin pientä maistiaista jo palkinnoista.

8 kommenttia:

  1. Mistä sinä olet tuota crystal glueta hommannut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä voi tilata osoitteesta ww.viis.ee tai sitten suomesta sitä voi tilata suoraan AetzNailzzista. :)

      Poista
  2. Miten saat kynsiin tuon todella siistin ranskalaisen manikyyrin rajan? (keltainen reuna) käytätkö jotain muottia vai teet ihan vapaalla kädellä? Itsekkin olen tehnyt kynsiä jo jonkun aikaa, mutta tuon siistin rajan tekemisen kanssa on vielä ongelmia, siksipä päätin kysäistä jos osaat auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Teen rajan aina ensin todella ohuella siveltimellä ja sitten täytän kärjen värillä ja vielä lopuksi viimeistelen rajan ohuella siveltimellä ennen uunitusta. Käytän Mosaicin m nail art sivellintä tällä hetkellä ja se on ollut todella kätevä, kuvan siveltimestä näkee tuossa kilpailupostauksessa, siellä on samanlainen palkintona :) Myös dotting toolilla saa aikaan melko siistin rajan.

      Poista