sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

My Dream Nails blogin kevään kynsikilpailu alkaa!

Kilpailuun ei voi enää osallistua, tällä hetkellä kilpailussa on käynnissä finaaliäänestys, käy katsomassa finaaliin päässeet kuvat ja ohjeet äänestämiseen täältä

On aika avata My Dream Nails blogin kevään kynsikilpailu! Edellisestä kilpailusta on vajaa vuosi, joten onhan se jo korkea aika järjestää teille seuraava. Kilpailussa ei ole tällä kertaa teemaa, mutta edelleen on luokat erikseen rakennekynsille ja luonnonkynsille. Pohdin pitkään sitä, että otanko teeman mukaan vai en, mutta halusin antaa teille täysin vapaat kädet tehdä upeat kynnet! Toivon ystävällisesti, että luette alla olevat pitkät ohjeet ja säännöt tarkasti läpi, sillä tulen niitä tarkasti noudattamaan, olisi ikävää jos joudun hylkäämään osallistumisesi sen takia ettei ohjeita luettu kunnolla.

PALKINNOT:
Molemmissa luokissa on omat palkinnot voittajalle. Palkinnot olen ostanut kaikki itse.


 • Mosaic Crystal glue (koristeiden liimaamiseen) ja Glue dryer suihke
 • LdB Touch of Sensations Hand Cream
 • Nailfix kynsinauhaöljy vadelma
 • Mosaic Gel-paintit Peral ja Silk cherry
 • Mosaic kynsifolio
 • Mosaic Nail art sivellin M
 • Mereneidin viiloja 3kpl, 100/100, 150/150 ja 180/180
 • Valkoinen strassikynä
 • 4 purkkia glitterhilettä ja 5kpl punertavia kiviä kynsien koristeluun • China Glazen lakat Entourage, Lemon Fizz, Beauty Within ja For audrey
 • Body Shopin Hamppu käsivoide
 • Body Shopin vadelma huulibalsami
 • Body Shopin greippi vartalovoide
 • Hyrrällinen kirkkaita strasseja
 • 4 purkkia glitterhilettä
 • Ohut koristelusivellin
 • Valkoinen strassikynä
 • Dotting tool


 • KILPAILUN ETENEMINEN:
  - Teillä on neljä viikkoa aikaa tehdä kynnet, kuvata ne ja lähettää osallistuminen minulle.
  - Kun osallistumisaika on päättynyt, käyn kaikki osallistumiset läpi ja valitsen sieltä noin 8-12 kuvaa finaaliin per luokka. Finaaliin pääsevät kuvat päätän itse.
  - Voittajat selviävät äänestyksen perusteella. Finaaliäänestys julkaistaan blogissani heti, kun kuvat on käyty läpi ja finalistit on valittu. Äänestys julkaistaan blogissa mahdollisimman pian sen jälkeen, kun osallistumisaika on päättynyt. Äänestyksen ohjeet kerrotaan sitten myöhemmin.
  - Kun finaaliäänestyksen äänestysaika päättyy, ilmoitetaan tulokset täällä blogissani mahdollisimman pian. Otan myös henkilökohtaisesti yhteyttä voittajiin sähköpostitse.

  SÄÄNNÖT JA OHJEET:
  - Kilpailuun saa osallistua kaikki, mutta palkito postitetaan vain Suomeen.
  - Kilpailussa ei ole tällä kertaa mitään teemaa, vaan teillä on vapaat kädet tehdä juuri sellaiset kynnet kuin haluatte.
  - Saat osallistua molempiin luokkiin tai vain yhteen. Voit osallistua kuitenkin vain yhdillä kynsillä per luokka!
  - Kynsien tulee olla sinun tekemäsi, eli et voi osallistua toisen tekemillä kynsillä!
  - Rakennekynsiluokkaan osallistuu kaikki eri menetelmillä tehdyt rakennekynnet, esim. geeli- ja akryylikynnet. Valmiilla tekokynsillä ei voi osallistua, vaan kynnet tulee tehdä ITSE! Huom! Myös esim. luonnonkynnen geelaukset osallistuvat rakennekynsiluokkaan! Kaikki kaupasta ostetut tekokynnet on kielletty, sillä rakennekynsissä kuitenkin on tärkeää itse kynnen muotoilu ja valmiissa tekokynsissä ei ole muuta haastetta kuin liimata se kynteen.
  - Luonnonkynsiluokkaan saa osallistua kaikki, jotka tekevät koristelut suoraan luonnonkynnelle. Eli ei mitään tippejä, muovisia jatkoja tai tekokynsiä! Koristelut tulee tehdä omalle luonnonkynnelle! Huom! Jos sinulla on esim. geeleillä tehty luonnonkynnen vahvistus, niin kynsillä ei voi osallistua luonnonkynsiluokkaan, ennen kuin geelit on poistettu kokonaan!
  - Jotta voin olla varma, että olet tehnyt kynnet tätä kilpailua varten, etkä esim. kopioinut kuvia netistä, niin kilpailukuvassasi tulee näkyä kynsien kanssa paperilapulle käsinkirjoitettuna "My Dream Nails kynsikilpailu 2014".
  - Jos osallistut molempiin luokkiin niin voit lähettää osallistumiset eri aikaan, eli ei ole pakko laittaa samaan viestiin molempia osallistumisia.
  - Pyri saamaan mahdollisimman tarkka ja hyvä kuva kynsistä. Paperilappu tulee erottua sen verran, että siitä saa selvää. Hillitty kuvausrekvisiitta on sallittu, kunhan muistatte pitää kynnet keskipisteenä!
  - Kuvassa tulee näkyä vähintään 4 kynttä, paremman käsityksen tietenkin saa jos kaikki 5 kynttä olisi näkyvissä. Kuvassa saa näkyä myös molempien käsien kynnet.
  - Kuvien pieni siistiminen ja rajaus on sallittu, mutta kuvaa ei saa photoshopata liikaa! Kuvaan ei saa lisätä mitään ylimääräistä.
  - Lähetä minulle vain yksi kuva per luokka! Halutessasi voit tehdä kynsistä ns. kuvakollaasin, jossa on useampi kuva kynsistä. Tämä saattaa olla hyvä vaihtoehto jos olet esimerkiksi tehnyt joihinkin kynsiin tarkat yksityiskohdat ja haluat ne näkymään kunnolla. Mutta ottakaa huomioon kuvan maximi koko jos teette kuvakollaasin! Jos teet kollaasin, niin muista tehdä rajauksista hillityt!
  - Älä kirjoita kuvaan mitään copyright/tekijänoikeus merkintöjä tai omaa/blogisi nimeä.
  - Kuvan leveys tulee olla vähintään 450px ja enintään 650px. Jos lähetät liian pienen kuvan, niin ilmoitan siitä sinulle. Liian suuret kuvat voin pienetää kyllä itsekkin, mutta pyrkikää lähettämään ne annettujen mittojen mukaisina!
  - Kynsistä EI SAA julkaista missään kuvaa ennen kuin kilpailussa alkaa äänestys! Eli ei saa julkaista kuvia blogissa, facebookissa, instagramissa tai muuallakaan ennen äänestystä! Tämä siksi, että haluan säilyttää jännityksen osallistujien kohdalta äänestykseen saakka.

  - Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 4.5.2014 klo 23:59!

  MUUTA:
  - Voit hyödyntää myös esim. kaveria tai siskoa ja pyytää häntä sinulle kynsimalliksi. Eli sinun ei ole pakko tehdä kynsiä itsellesi!
  - Sillä ei todellakaan ole väliä oletko kokenut kynsiharrastelija, ammattilainen, vai aloittelija, sillä finaaliin valitaan todellakin ne kuvat jotka minun mielestäni ansaitsevat paikkansa siellä.


  NÄIN OSALLISTUT:
  - Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 4.5.2014 klo 23:59!
  - Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen mydreamnails@wippies.fi otsikolla "Kynsikilpailu rakennekynnet TAI luonnonkynnet". Jos lähetät samassa viestissä molempiin luokkiin osallistumisen niin laita "Kynsikilpailu rakenne- ja luonnonkynnet".
  - Kirjoita sähköpostiviestiin:
 • Mainitse kumpaan luokkaan osallistut vai molempiin.
 • nimesi (etu- ja sukunimi. Huom! En julkaise nimeäsi missään vaiheessa blogissa!)
 • osoitteesi (täydellinen osoite! Jos voitat palkinnon, niin postitan sen tähän osoitteeseen. Osoitetietosi jäävät vain minun tietooni.)
 • nimimerkkisi, jonka saan ilmoittaa blogissani jos sijoitut kilpailussa.
 • Laita kuva liiteeksi sähköpostiviestiin! (Muista se paperilappu, joka piti näkyä kuvassa!)
 • Kirjoita lisäksi lyhyehkö kuvaus siitä, miten kynsien koristelu on toteutettu.

  Odota vastaustani, jossa kerron hyväksyttiinkö osallistumisesi! Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian, mutta vastaukseni voi kestää muutaman päivänkin.

  Jos sinulle jäi jotain kysyttävää, niin kysy ihmeessä joko tämän postauksen kommenttilaatikossa tai sähköpostilla. Kaikille tasapuolisesti onnea kilpailuun! :)

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti