maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kuulumisia ja höpö höpöä

Heipparallaa, täällä yksi flunssasta kärsivä räkänokka. Olen viimeisen kolmen viikon ajan ollut oikeastan jatkuvasti kipeänä. On ollut poskiontelontulehdusta, muuten vaan flunssaa, korvatulehdusta ja kaikkea muuta pientä mukavaa. Kynsiä en hirveästi ole siis jaksanut tehdä, jotenkin tuo pää alaspäin oleminen ja keskittyminen kumarassa ei tuntunut hirveän houkuttelevalta ajatukselta. Muutenkin jo tuntui painetta poskissa ja päässä, saatikka kun yhtään kumartuu alemmas. Nyt sentään alkaa jo helpottamaan.

Heti tähän alkuun täytyy sanoa, että alan kohta huolestumaan! Kynsikilpailussa on vasta muutama osallistuja molemmissa luokissa, joten nyt hop hop tekemään kynnet siitä ja osallistumaan! Osallistuminen päättyy TÄMÄN VIIKON sunnuntaina! Kilpailun palkintoihin ja sääntöihin pääset tutustumaanpääset
>> TÄSTÄ << .

Omat kynteni olen huoltanut pääsiäisenä, mutta koristelut jäi tekemättä kokonaan, koska huomasin kesken huollon että ei edelleenkään ole hyvä keskittyä kynsien tekoon kipeänä. Niinpä näistä jäi tällaiset "luonnolliset" kynnet. Pituutta otin reippaasti pois edellisten kynsien jälkeen ja muotokin muuttui vaihteeksi. Katsotaan jos tänään illalla jaksaisi vielä etsiä kynsikamppeet pöydälle ja tehdä näille jotain.


Reilu viikko sitten tehdyt omat kynteni, koristelut jäi tekemättä.

Kerroinkin täällä jokin aika sitten vähän tämän vuoden alusta, siitä että stressiä ja huolta on riittänyt. Koiramme Mimmi on sairastellut enemmänkin tämän vuoden alusta alkaen. Siltä poistettiin reilu kuukausi sitten nukutuksessa pari tulehtunutta hammasta. Tämän operaation jälkeen oli tiedossa vielä isompi leikkaus, pari viikkoa sitten siltä leikattiin koko kohtu pois ja samalla otettiin muutamat nisäkasvaimet pois. Oli vaativa leikkaus ja hengelähtö ei kaukana ollut, Mimmi kun mikään nuori koira ei kuitenkaan enää ole. Joku saattaa ajatella, että miksi enää edes vaivauduin noin vanhaa koiraa leikkauttamaan ja hoitamaan kalliilla hoidoilla, mutta on se jännä miten rakkaaksi nuo lemmikit vuosien varrella tulee. Mimmi on minulla ollut nyt kohta kymmenen vuotta ja koska tiedän miten huonoissa oloissa se vietti elämänsä ensimmäiset muutamat vuodet pentutehtaassa, niin minusta se on nyt vanhoilla päivillä ansainnut hyvää hoitoa. Nyt onneksi kaikki alkaa näyttämään paremmalta ja tyhmästä kaulurista päästään kohta eroon. Pahoittelut jos herkemmille tulee paha olo seuraavista kuvista.


Mimmi ulkoilemassa pääsiäisenä, vähän on vielä sekava kipulääkityksestä.


Leikkauksesta kolme päivää. Haava on melkoisen iso ja tikkejä piisaa. Muutama nisä vietiin kokonaan.

Me laitettiin asunto myyntiin tuossa helmi/maaliskuun vaihteessa. Asuntokaupat ei ole vielä tuottaneet tulosta, vaikka kiinostuneita katsojia on käynyt näytöissä. Kovasti toivoisi että joku ihastuisi tähän meidän asuntoon ja haluaisi sen ostaa, jotta päästäisiin itse etsimään omakotitaloa meille. Tämä kaksio kun alkaa pikkuhiljaa pieneltä tuntumaan, etenkin kun 1½ vuotias poika olisi pikkuhiljaa omaa huonetta vaille. Mä niin haaveilen jo omasta puutarhasta, rakastan kaikkia pihatöitä! Tämä kevät ja kesän tulo ei yhtään helpota talokuumetta, mutta täytyy vaan käydä ahkerasti auttamassa omia vanhempia heidän omakotitalon pihatöissä, jos se helpottaisi.

Tässä vähän kuvia meidän kodista, kaksio 55 neliötä. Tosiaan remonttia tehtiin vuosina 2011 ja 2012, aika pitkälti kaikki meni uusiksi. En uskokkaan että täältä uutta asukasta löytyy, mutta jos joku tietää/tuntee jonkun joka Kouvolan seudulta asuntoa on etisksellyt niin oikotieltä löytyy ilmoitus, hakuun Valkeala, kouvola ja kerrostalo 2h, niillä pitäisi löytä :)Olipas sekava postaus tällä kertaa. Seuraavalla kerralla sitten vähän enemmän kynsistä juttua. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Ja muistakaa se kilpailu ;)

18 kommenttia:

 1. Täällä toinen nuhanenä.Ihana asunto luulis menevän heti kaupaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia sinne, tää nuhanenä alkaa voimaan jo paremmin :) Ja kiitos, sitä minäkin toivon :)

   Poista
 2. Te ootta sitten yhdessä olleet sairaslomalla koiran kanssa. Kyllä se ois vaikeaa lopettaa vanhakin koira, jos ois kuitenkin vielä toivoa paranemisesta ja parin vuoden yhteisestä ajasta. Ja eihän sitä tiedä, jotkut ihmekoirat voivat elää tosi tosi vanhoiksikin.

  Ja kaunis koti teillä, vaikka onhan se oma piha ihan omassa sarjassaan.

  Toivottavasti tulis vielä lisää osallistujia kynsikisaan, on ne aina paljon jännempiä kun on enemmän porukkaa. Itellä oli suunnitelmissa osallistua, mutta oon niin huono keksimään mitään just teemattomiin kisoihin, kun mahdollisuuksia on niin rajattomasti, ettei tiedä, mistä sitä lähtisi liikkeelle. xD

  Paranemisia sulle ja koiruudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pari päivää oltiin yhdessä potemassa, mutta mä en montaa päivää voinut töistä poissa olla. Ehkä olisi pitänyt niin paraneminen olisi voinut olla nopeampaa. Sehän Mimmin kanssa onkin kun kukaan ei tiedä sen tarkkaa ikää, pentutehtaasta kun on pelastettu. Mutta jos tällä nyt vuosi tai parikin lisäaikaa vielä saadaan niin hyvä :)

   Kiitos. Kyllä se piha ihan kiva olisi, nyt täytyy tyytyä tuohon parvekkeeseen. Orvokit sinne eilen jo tuli laitettua :D

   Kisaan piti aluksi tulla teema, mutta ehdotuksia ei hirveästi tullut. Mitään perus "kevättä" en halunnut, koska se on aika käytetty jo ja nytkin parhaillaan siellä sun täällä se on muutamissa kisoissa teemana ollut. Oon ite aika huono niitä keksimään.
   Reippaasti vaan alat jotakin kynsille tekemään ja katsot mitä aikaan saat :)

   Poista
 3. Voi.. pikaista paranemista sinne teille molemmille :(! Ihana asunto , luulisi menevän kaupaksi suht nopeasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oma olo nyt jo parempi ja koiraltakin tikit poistetaan tällä viikolla :) Ruokahalukin tullut sille jo takaisin. Ihana kuulla että asunto näyttää hyvältä, toivottavasti vaan sopiva ostaja vielä löytyisi =)

   Poista
 4. Ihana asunto! Ite ollaan just kaksiota etsimässä, mutta valitettavasti teidän kämppä on ihan väärässä kaupungissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi harmi, mutta toivottavasti löydätte teille sopivan ja ihanan kodin! :)

   Poista
 5. On kyllä kauniit värit teidän sisustuksessa....luulisi menevän tosiaan hyvin kaupaksi. Osallistuin kynsikilpailuun....toivottavasti oli tullut perille :) t: Ritu-78

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä mekin toivotaan. Ja osallistumisiin on vastattu :)

   Poista
 6. Vau! Ompa teillä tyylikäs asunto! :)
  Pikaiset paranemiset sulle ja koira ressukalle ja kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Molemmat ollaankin jo hyvin parannuttu :) Ja mukava kuulla että pidät blogista, tervetuloa lukemaan!

   Poista
 7. täällä alkoi räkä ja jyske eilen, juuri kun vapailla oli tarkoitus tehdä kynnet mutta ei tässä olossa pysty, saatika että eka pitäis keksiä mitä tekee, helposti menee överiksi kun ei ole teemaa kun alkaa tunkemaan kaikkia ideoita samoille kynsille :D teema olis ollut kyllä hyvä. Ja kaiken kukkuraksi pitäisi osata ajatella siten että mistä kaikki muutkin tykkäisi :D saa nähdä tuleeko täältä kynsiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitahan parantua! Ja malta antaa aikaa parantumiselle, älä tee samaa virhettä kun minä :( Mietin kyllä pitkään että laitanko teeman vai en, aluksi sellainen piti tulla mutta mitään sopivaa ei nyt tullu mieleen. Seuraavalla kerralla sitten :)

   Poista
 8. Eiks teijä lapsella oo mitää leluja? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tietenkin, vaikka kuinka paljon! :D Ei vaan näy kuvissa kun on siivottu laatikoihin piiloon, kuvat otettu juuri ennen näyttöä, siksi niitä ei näy.

   Poista