lauantai 21. toukokuuta 2011

Lukijoilleni

Blogini on nyt noin 4kk vanha ja olen nauttinut suunnattomasti sen pitämisestä. Jokaiselle blogin pitäjälle on varmasti tärkeää saada palautetta ja parannusehdotuksia lukijoiltaan. Itse ainakin haluaisin, että blogiani seuraisi henkilöt jotka ovat kiinostuneita aiheesta ja haluavat seurata tekemisiäni. Ja tämä ei nyt tarkoita tietenkään sitä, ettei tänne saa tulla lukijaksi jos ei blogia kytätä joka päivä ja kommentoida. Tietenkin uudet lukijat ovat aina tervetulleita! Itsekkin seurasin monia blogeja jo pitkään ennenkuin kirjoitin ensimmäisen kommentin tai ryhdyin varsinaiseksi lukijaksi. Tuskin kukaan ryhtyisikään lukemaan kynsiaiheista blogia, jos ei aihe tippaakaan kiinosta. Itse ainakin toivoisin, että lukijani voivat vapaasti kommentoida postauksiani ja tänne on tervetullutta niin risut kuin ruusutkin! Minä ainakin olen aina suunnattoman iloinen, kun huomaan uusien kommenttien odottavan julkaisua :)

Nyt haluaisinkin tutustua teihin lukijoihini hieman paremmin. Toivoisin että voisitte kommenttiboxiin kertoa himean teidän kiinostuksesta kynsiharrastukseen. Milloin ja miten kiinostus syntyi ja kuinka tärkeä se sinulle on? Millaisista lakkauksista ja koristeluista pidät? Vai oletko aloittelija joka vielä kerää tietoa ja ispiraatoita? Kertokaa mitä mieleen tulee. Joidenkin blogeja olen lukenut ja siellä olette jo kertoneet vastauksia noihin kysymyksiin, mutta voihan olla että minulta on jotakin tärkeää mennyt ohi. Muutama lukijani taitaakin jo tuntea minut, mutta suurimmalle osalle taidan olla vain joku kynsiin hurahtanut tyttö jostakin päin Suomea. Jos teillä on jotakin mitä haluatte minusta tietää, niin kysykää! Ja parannusehdotukset ovat aina tervetulleita! Olen esimerkiksi miettinyt, että voisin joitaskin lakkaukista ottaa vaihe vaiheelta kuvia, jolloin näkisi miten kynnet on tehty. Videopostauksiakin olen harkinnut ja kerran sellaista yritin, mutta en onnisttunut saamaan sitä tänne näkyviin, täytyy vielä opetella miten se onnistuisi.

Ja vielä lopuksi, olen päättänyt kesän kunniaksi järjestää arvonnan kesäkuun aikana. Mietin vielä yksityiskohtia sen järjestämiseen, sillä haluaisin saada sen rajattua nimenomaan teidän lukijoiden kesken, eikä niin että arvonnan takia lukijamäärä kasvaa ja sitten kun arvonta on ohi, niin he eivät enää blogista ole kiinostuneita. Muutama idea sen toteuttamiseen jo onkin. Lisäksi aion ainakin yhden tai useamman teistä yllättää arvonnan yhteydessä, siitä lisää myöhemmin ;)

Tämä oli siis tällainen välipostaus. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Hei miten kiva blogi! Kauniita kynsiä teet :)
    Tekstiin kommentoiden. Kynsienlaitto on mulle irti arjesta juttua. Silloin ei lapset häiritse ja saa ajatella vaan ja ainoastaan kynsiä! Ja lopputulos tietenkin on mukavaa katsella, se palkitsee, joskus heh :) Nyt kolmatta vuotta geelailen ja kokeilen akryylejä ja koristeita. Kyllä tämä vie mennessään. Blogi on siinämielessä sivujuttuna etten aina jaksa sinne laittaa kynsiä, ainakaan jos ne ei itseä miellytä! Ja nyt keväällä menee aikoja ettei jaksa kirjoitella kun ulkona on tekemistä niin paljon.

    Hui, tulipa pitkä sepustus, mutta sellainen mun harrastus, hauska tutustua :)

    VastaaPoista
  2. Hmm (: Olen tainnut kyllä aina jonkinasteisesti olla kiinnostunut kynsienlaitosta, nuorempana en vain tajunnut kynsienhoidosta mitään ja siksi pidin usein piiiitkiä välejä kynsien lakkauksessa, kun menivät huonoon kuntoon. Olen aika aloittelija taiteiluissa ja kun en mikään taiteilija oikeastikkaan ole, tulee välillä semmoisia huhhuh-lakkauksia :D Mutta kyllä se tästä. Kynsilakkatouhu alkaa olla melko iso osa elämääni, mutta kyllähän kotirouvalla on aikaa (:

    VastaaPoista
  3. Olen ala-asteikäisestä tykännyt lakata kynsiä, mutta ammattikouluun asti olin aika hillitty harrastaja: villein kynsilakkani oli kirkkaanpunainen, hui...

    Vaalmistumisen jälkeen aloin löytää värikkäämpiä lakkoja ja jossai vaiheessa löysin Konadin ja muut koristelutekniikat. Ja melkein joka päivä pitää lakkaus vaihtaa, kaksi päivää korkeintaan jaksaa pitää samaa kuosia :)

    Kynsiblogien parasta antia (manikyyri-ideoiden lisäksi toki) on vinkit eri tuotteista. uskin olisin itse ikinä löytänyt OPIa, Color Clubia tai edes jotain dotting toolia ellen olisi lukenut muiden blogeja. Ja täytyy myöntää että olen itse aika hiljainen lukija, koska en pariinkymmeneen eri blogiin jaksa joka päivä raapustaa "ihana lakkaus!" kommettilootaan. :D mutta annan kuulua itsestäni aina silloin tällöin, koska itseänikin ilahduttaa kun joku on kommentoinut jotain. Antaahan se kirjoittamiseen vähän uutta intoa kun joku oikeasti lukee niitä tekstejä, eikä tarvi vaan itteään varten raapustella.

    VastaaPoista
  4. Miellyttää blogi sinulla :)
    Itse on aloittelija ja itsenäisesti kokeilemalla opiskeleva. Idoita lähinnä lähdin etsimään ja joihinkin blogeihin sitten hurahdin ihan kunnolla. Tykkään itse tällähetkellä koristeluun käyttää enemmän hileitä ja paljetteja kuin lakkoja, mutta se johtuu puhtaasti siitä että en ole vielä kovin hyvä noiden lakkojen kanssa. Olen myös huomannut että geelini eivät ole kovin laadukkaita joten nyt sitten säästellään parempia varten...
    Niin ja tuo idea kuvakuvalta lakkaamisesta on loistava!
    Ai niin ja tervetuloa tutustumaan minunkin pari päivää vanhaan blogiini (Lepikossa kuhisee):D

    VastaaPoista
  5. RvaM: Sinun blogiasi olenkin seuraillut ja samat sanat, hienoja kynsiä teet. Muistaakseni löysin blogisi aikanaan kun etsin tietoa geelikynsistä. Akryyli on minulle vielä ihan vieras juttu, en ole kertaakaan kokeillut. Hyvää kesää sinulle!

    Ine: Kiva kun vastailit. Kiinostava harrastus vie näköjään mennessään, kun sa kunnon kipinän ;) Mie olen myös ollut kynsistä kiinostunut jollain asteella jo kauan, mutta viime kesänä aloin onkimaan enemmän tietoa. Tekemällä ja kokeilemalla oppii, se on huomattu. Kyllä täälläkin tulee usein niitä huh huh lakkauksia, eilen illalla viimeksi kun yritin epätoivoisesti jotain väsätä :D Taidot ei ihan riittäneet siihen mitä yritin tehdä. Lämmintä kesän jatkoa!

    Mirja: Hienoa että sinäkin löysit tänne blogiini :) Minulla on geelailua takana nyt puolisen vuotta ja onhan tässä matkan varrella pientä kehitystä tapahtunut, mutta paljon on vielä opittavaa! Suosittelen lämpimästi satsaamaan kunnon välineisiin, pysyy mielenkiinto kun on helppo ja hyvä työskennellä :) Menenkin tästä piakkoin tutustumaan myös sinun blogiisi! Ja tervetuloa mukaan kynsiharrastuksen pariin!

    gloria: Tuskin minäkään olisin kynsiharrastustani löytänyt jos en olisi löytänyt kaikkia niitä ihania blogeja ja muita kynsiaiheisia sivuja. Enköhän minäkin lakkailisi edelleen kynsiä vain kirkkaalla aluslakalla ja silloin tällöin jollain vaalealla lakalla ja Nail Art olisi varmasti ihan vieras asia. Sinun blogisi löysinkin vasta nyt, täytyykin mennä tutustumaan tarkemmin. Kiitos että kävit vastailemassa ja hyvää kesää!

    VastaaPoista
  6. Moikka vaan, täällä kirjoittelee uusi lukijasi :)
    Loin pari päivää sitten oman kynsiblogin (www.nails1820.blogspot.com). Olen aika uusi kynsi"taiteilija", kiinnostus kynsiin heräsi noin puoli vuotta sitten.
    Juuri tällä hetkellä blogissani ei ole kuvia kynsistäni tai kynsilakoistani, mutta paljon kuvia tulee sitten kun pääsen kotiin lataamaan kuvia koneelleni :)
    Poikaystäväni mielestä minun "kynsihulluus" on söpö asia. Aina kun menemme kauppaan riennän kynsilakkaosastolle... Kun tohkeissani katson kynsilakkoja ja nappaan pari kolme pulloa mukaani, katsoo poikaystäväni minua ilmeellä, joka kertoo että olen mahdoton... :DD Söpöä!
    Blogiisi löysin toisen blogin kautta joka mainosti arvontaasi. Ja onneksi löysin blogisi, tähän asti vaikuttaa tosi mahtavalta blogilta! Vietän lauantai-iltani lukemalla kaikki postauksesi :)

    VastaaPoista