torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevään ensimmäiset kynnet

Heipparallaa taas pitkästä aikaa! Tämä mörrimöykky alkaa viimeinkin heräilemään talvihorroksesta ja innostui pitkästä aikaan tekemään kynsilleen jotain. Tässä on taas parisen kuukautta olla möllötelty ihan lyhyissä luonnonkynsissä. On se jännä juttu mitenkä aurinko saa mielen pirteämmäksi ja voi että kun vartun kesää!

Tein itselleni geelikynnet valkoisilla rankistipeilä, halusin vähän oikaista ettei ihan yön pikkutunneille mene kynsien teko, näitä kun aloin illalla kahdeksan maissa tekemään. Ja kyllä sai taas huomata, että siitä taitaa tovi olla kun viimeksi on kynsiä itselleen väsännyt. Touhu olin niin hidasta kun olla ja voi ja silti jälki ei ollut ihan sitä mitä haettiin. Rakennegeelit alkaa taas olemaan lopussa ja piti kaapia parista jämäpurkista viimeiset jo hieman jämähtäneet geelit kynsille. Ei siis muuta kun uusia geelejä hankkimaan!



Tarkoitus ei ollut tehdä mitään myöhästyneitä pääsiäiskynsiä. Meinasin ensin laittaa ihan pelkästään oranssia ja keltaista glitteriä kärkiin, mutta niistä tosiaan olisi tullut vain pääsiäinen mieleen. Jotenkin piti kynsiä vähän raikkaammaksi tuunata, joten nimettömiin tuli parit fimot ja strassit. Tulipahan pitkästä aikaa käytettyä fimoja! Itseasiassa kun tarkemmin miettii niin olikohan peräti toinen kerta kun blogissani vilahtaa fimoja kynsillä? Minä kun en suuremmin niistä aikoinaan innostunut, vaikka söpöjä ovatkin.



Mitäs pidätte? Olipas muuten kiva ottaa kuvia kynsistä kun valo oli taas näin synkän talven jälkeen ihan eri. Minä kun en mitään kovinkaan kummoista kameraa omista, joten hyvä luonnonvalo saa kuvista paljon kivemman näköisiä.

16 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaat ja keväiset kynnet! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Mulla on itellä ihan samantapaset kynsissä juurikin, viime viikolla tein. Ei vihreä- vaan pinkkisävytteiset! Täytyy pistää kuva kunhan ehdin ;)

    VastaaPoista
  3. Oii kiva kun kirjotit taas! Käyn aina parin päivän välein kattomassa, joko oot tehny uusia kivoja kynsiä. Tänään toiveeni toteutui! Ihanat kynnet! :) Mitä vauvalle kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että lukijoita jaksaa täällä vielä käydä vaikka postaus tahti hiljainen on ollutkin :) Kiitos kysymästä, vauvalle kuuluu ihan hyvää. Vähän korvatulehdus haitannut menoa viime päivinä, mutta ei se menoa juurikaan hidasta kun juuri opittu ryömimään kovalla vauhdilla!

      Poista
  4. Tosi ihanan näköiset! Tykkään paljon :)

    VastaaPoista
  5. moi, niistä tippileikkureista tosiaan ;) olis vielä tarve niille koska sanna tara nail artista en saa nyt tilattua niitä :( eli jos sulla tosiaan on ne ylimääräset ja haluut sopivaan hintaan myydä ne niin olisin kiinnostunut!

    VastaaPoista
  6. Nätit on, kivan malliset nuo sinun kynnet :)

    VastaaPoista
  7. Nuo kynnet ovat todella ihanat :) Mietiskelinkin juuri millaiset kynnet haluaisin tuleviin ylioppilas juhliini, ja jotkin tälläiset olisivat ihanat :)

    VastaaPoista
  8. Moi ! kun sä tiedät noin paljon noista niin onko tämä hyvä setti aloittelijalle? http://www.nded.fi/aloitussarjat/uv-geelisetit/nail-eon-uv-geeli-koti-setti.html

    jos ei ole niin voitko linkata semmoisen setin joka olisi hyvä aloittelijalle?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve! Itse tilasin aikoinaan, eli reilu pari vuotta sitten ensimmäisen geelisettini tuolta ja tilasin vähän kalliimman eli tämän -> http://www.nded.fi/aloitussarjat/uv-geelisetit/nail-eon-pro-uv-geeli-setti.html
      Hinta ei paljon kailliimpi ole ja siihen tulee kuitenkin jo huomattavasti enemmän tavaraa. Linkkaamassasi setissä ei ole kuin yksi viila ja viila tulee kulumaan aika äkkiä loppuun. Itelläni ainakin menee huolloissa hermot jos ei ole riittävän tehokkaita viiloja käytössä :)
      Puhun nyt omasta kokemuksestani, mutta itse en noista geeleistä pitänyt. Kynnet eivät yksinkertaisesti kestäneet ainakaan minulla. Toki olin ihan aloittelija silloin ja sekin varmasti vaikutti, mutta heti kun sirryin nykyisiin geeleigin niin kestävyys parani. Käytän siis näitä -> http://www.cesarsshop.fi/geelisysteemi-geelit-c-40_76.html
      Hinta varmasti hirvittää, mutta itse maksan mielelläni kun tiedän että minulla ainakin kynnet kestää hyvin :) Ja onhan tuossa purkissa tavaraakin enemmän.

      Voithan toki tehdä niin että ostat tuon halvemman setin ja kokeilet aluksi että miltä kynsien teko tuntuu. Jos ei olekkaan oma juttu niin ei harmita niin paljon. Ja jos kynsien teko onnistuu ja tykkäät noista geeleistä niin hyvä. Saahan tuossa kuitenkin tuon uunin ja muuta tilpehööriä jo mukaan.

      Poista