perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulukynnet vaihdettu Uuden Vuoden kynsiin

Joulu mentiin >> näissä << kultaisissa kynsissä, jotka tein jo aiemmin pikkujouluihin. Mulla sekin vähäinen "joulufiilis" minkä tänä vuonna sain, niin hiipui kyllä hyvin jo tapaninpäivän loppuessa kun tultiin illalla kotiin. On vaan niin kurjaa kun jouluna satoi vettä ja lämpötila on selävsti plussan puolella. Lähdettiin jo aatonaattona vanhemmilleni ja oltiin siellä ja muilla sukulaisilla koko joulu. En jaksanut kotona alkaa hössöttämään ollenkaan, parit jouluvalot ehdin laittamaan, mutta ei puhettakaan, että mitään jouluverhoja olisin alkanut vaihtamaan tai kuusta raahannut. Tiesin että emme kotona tule juurikaan olemaan.
Päädyin sitten eilen illalla viilaamaan joulukoristelut kynsiltä pois ja tekemään uudet. Edelliset kynnet olivat sen verran hempeät, että nyt piti saada vähän räväkämmät koristelut... juu ja tietenkin niitä strasseja!
Näissä kynsissä yritin kiinnittää huomiota siihen, että viilaan riittävästi sivuilta geeliä vähemmäksi ja kavennan kynnen kärkeä hieman saadakseni kynnet näyttämään edes hieman sirommilta. Stressipisteet on ehkä kutakuin kohdillaan ja sekin saa kynnen näyttämään kivemmalta, kun kynnen pinta ei ole täysin lituska, vaan siinä on nätti muoto. Minä voin vain haaveilla näteistä ja siroista kynsistä, kun tuntuu että näihin lapioihin sellaisia on vaan niin mahdoton saada. Olen kyllä huomannut sen, että koristeluilla voi vaikuttaa yllättävän paljon siihen näyttääkö kynsi leveältä vai kapeammalta. Nämä koristelut mielestäni saavat kynteni edes vähän sirommilta näyttämään.
Koristelut tein vähän samalla tavalla kuin ne edelliset kultaiset kynnet. Pohjaksi tein liukuvärjäyksen, jossa käytin Mosaicin gel-paintteja Silky plum (lila) johon sekoitin ihan vähän sinistä blue lagoonia. Kun näistä oli tehty väri, niin otin kirkasta crystal geeliä alustalle ja sekoitin siihen tekemääni väriä hieman, jotta sain hennomman värin aikaseksi. Aloitin tekemään liukuvärjäystä sillä ja kärkeä kohti tummensin väriä. Vasemman käden liukuvärjäyksen jaksoin tehdä ihan hyvin, mutta jostain kumman syystä taas kun aloin vasemmalla, eli heikommalla kädelläni tekemään oikeaan käteen koristeluja, niin liukuvärjäys ei onnistunut ihan niin hyvin. Liukuvärjäyksen jälkeen laitoin kynsien sivuun vinosti glitterhileitä. Käytin tummaa liilaa sekä vaaleaa stardustia. Glittereiden päälle laitoin kirkasta crystal geeliä vielä. Viilasin kynnen ja karhensin pinnan kevyesti bufferilla. Tämän jälkeen maalasin nuo kiekurat. Valkoinen on tehty Mosaicin gel-paint snow whitella ja tuo tummempi on tehty sillä samalla värillä millä tein tuon liukuvärjäyksen, mutta tein sillä kaikista tummemmalla sävyllä. Testin vuoksi, halusin nyt laittaa strassit taas top geelin alle, eli en tällä kertaa käyttänyt sitä koristeliimaa. Strassien päällä on siis kevyesti laitettu uv top geeli. Toistaiseksi ihan hyvin on strassit pysyneet, mutta ei nämä loista läheskään niin paljon kuin sillä liimalla kiinnitetyt.
Käyttämäni strassit ovat väriltään ab crystalleja, eli tuo vaihtaa valon mukaan väriä. Sopii näihin kynsiin mielestäni todella hyvin, tuo vähän vaihtelua. Kuvista näiden väri ei näy kunnolla, mutta livenä näyttävät todella kivoille!
Semmoista tällä kertaa. Kuten jotkut lukijat ovat ehkä huomanneet, niin blogini on tässä pikkuhiljaa alkanut taas heräämään henkiin. Ihan kuolleiden kirjoissa ei vielä oltu, mutta aika hiljaista piteli tuossa edellisen vuoden. Onhan se selvää, että kun perheeseen tulee lapsi, niin äidin harrastukset jää helposti paljon vähemmälle. Ja vaikka kynsiä jaksoin silloin tällöin tehdä, niin en läheskään aina jaksanut niitä tänne blogiin asti tuoda. Innostus oli hieman laskenut kiireen ja ajanpuutteen vuoksi.
Nyt kun meidän pikku mies on jo hieman yli vuoden, eikä ole enää niin kiinni äidissä, niin tuntuu että tässähän voi taas alkaa keskittymään pikkuhiljaa niihin omiinkin juttuihin. Töihin paluukin alkaa olemaan lähellä ja odotan sitä innolla! Tällä hetkellä pää on ainakin ihan täynnä ideoita kynsien koristeluun ja haluaisin kovasti tehdä kynsiin uusia koristeluja, mutta eihän näitä nyt joka ilta raaski viilata pois ja laittaa uusia. Geelien kanssa kun se ei ihan niin nopeasti käy.
Eiköhän tämä blogi tästä hieman piristy pikkuhiljaa.

Ajattelin, että jos tuossa jossain vaiheessa taas pistäisi jonkun kynsikilpailun käyntiin, miltä kuullostaisi? :)
Olisiko vielä intoa osallistua? Ja toiveita otetaan vastaan, halutaanko teema vai vapaat kädet koristelujen kanssa? Ja kaikki samassa sarjassa, vai eri sarja rakennekynsille ja luonnonkynsille? :)

14 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kynsikilpailu!:) teemalla.
  Kauniit kynnet taas kerran, kyllä mun mielestäni kirkkaasti loistaa tässäkin strassit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta on kiva järjestää kilpailuja, mutta jossain vaiheessa vaan tuntuu että niitä on jokapuolella niin riittääkö vielä innostusta osallistua :) Mutta hyvä jos kiinnostusta löytyy.
   Kyllähän nuo strassit ihan kivasti loistaa, mutta päällimmäinen geelikerros hieman sumentaa niiden todellista loistoa. Nämä kun ovat crystal swarovski strasseja, niin loistavat paljon paremmin kuin perus strassit.

   Poista
 2. Kiva kun kirjoittelet taas ahkerammin. :) Ja aivan mielettömän ihanat kynnet! Jotain samantyylistä täytyy jossain vaiheessa omiin kynsiin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kovasti yritän nyt parantaa tätä bloggailua ja kerta innostusta taas löytyy niin mikäs siinä :)

   Poista
 3. Juu kynsikilpailu kävis. :) Ja aivan äly hienot ja ihanat kynnet!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla että innostusta löytyy.

   Poista
 4. Mun mielestä sun kynnet ja sormet ylipäänsä näyttää oikein siroilta. :) Munkin pitäis varmaan ostaa tuommoisia sateenkaaristrasseja

  Kynsikilpailut on aina kivoja. Ja teemallisesta ainakin itse tykkään enemmän kuin teemattomasta. Toivoisin jotain vähän omaperäisempää teemaa kuin esim. talvi tai uusi vuosi, koska ne on aika kuluneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Yue, piristit sanoillasi ihanasti! :)

   Kilpailuun on teema tulossa, sen nyt päätin ja ehdotuksia otetaan vastaan. Mitään perus talvea/kevättä, uusi vuosi jne. ei tule koska ne on minustakin jo aika kuluneet.

   Poista
 5. Ihanat ja hienot kynnet, käy uuteen vuoteen hyvin! :)
  Kynsikilpailuun löytyy innostusta ja teemalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Teemalla tulee ja nyt otetaankin ehdotuksia vastaan!

   Poista
 6. Ihanat kynnet! Ja kiva kun oot taas palaillu bloggailun pariin :-)

  VastaaPoista
 7. Kilpailu yees.......mut ilman teemaa.....tai oottelen mihin teemaan päädyt.

  VastaaPoista