sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kultakynnet kertaa kaksi

Tämä kynsiharrastaja on ihan rakastunut kaikkeen blingiin ja glitteriin! Se tuskin tuli suurena yllätyksenä heille, ketkä blogia ovat yhtään pitempään seuranneet. Tämä hamstraaja tuppaa olemaan sitä sorttia, jolla täytyy vaan olla glittereitä ihan joka värissä, ja mielellään vielä punaista, sinistä, keltaista ja kaikkia muita värejä monessa eri sävyssä! Ja sekään ei vielä riitä, vaan pitää löytyä kaikki värit perus glitterhileenä, tikkuhileinä, neliöglitterinä, salmiakkikuvioina ja kaikkea muuta!
Nyt olen sitten hullaantunut stardusteihin, eli niihin oikein oikein hienojakoisiin glitterhileisiin. Tällä hetkellä niitä löytyy minulta vasta kolme, mutta mitä enemmän niitä olen käyttänyt, niin sitä varmemmaksi olen tullut, että kohta niille täytyy järkätä laatikostoon oma paikka. Niitä on niin helppo käyttää geelien kanssa! Kun perus glitterhileet laittaa kynnelle, niin minulla ainakin on aina tapana laittaa niiden päälle vielä reilu kerros kirkasta geeliä, jotta saan hileet kunnolla piiloon, ettei kynnen pinnasta jää röpöläinen. Nämä stardustit ovat siitä kivoja, kun ovat niin hienojakoisia, niin pinnalle riittää vaikka pelkkä top geeli ja pinnasta tulee sileä.


Ystävän kultaiset kynnet

Tässä postauksessa näette kahdet samala tyylillä koristellut kynnet, toiset ovat omat geelikynteni toiset tein ystävälle, mutta paljon pitempänä ja kärjestä teimme terävämmän. Tykkäsin omistani niiden värien perusteella, mutta kynsien muoto ei miellyttänyt. Tein kynnet edellisenä iltana ennen pikkujouluja pienellä kiireellä, joten en jaksanut enää alkaa muuttamaan jo valmista kynsien muotoa teräväksi, vaan vaihdoin pelkät koristeet.
Päähäni jäi silti kummittelemaan ajatus siitä, miltä nämä näyttäisi pitempinä ja terävällä kärjellä. Niipä sain yhden kaverin malliksi ja ei muuta kun samanlaisia koristeluja tekemään myös hänelle! Koristelut meni aika nopeasti vanhasta muistista, kun tiesi jo tarkalleen mitä teki. Hänelle emme kuitenkaan tehneet ihan joka kynteen lumihiutaleita, vaan osaan tuli tuollainen tähti.


Omat kynteni

Näissä kultaisissa kynsissä koristelu on tehty loppu vaiheessa, eli ensin kynsi on rakennettu ja viilattu täysin muotoon ja vasta sitten tehty koristelut. Kuten aiemmin jo mainitsin, niin yleensä olen glitterikynnet tehnyt niin, että laitan tikkuhileet ja muut glitterit jo melko aikaisessa vaiheessa ja rakennan kynnelle lopullisen muodon vasta tämän jälkeen, eli stressipisteet jne. tulee vasta glitterkuorrutuksen päälle. Hommahan toimii niin oikein hyvin, ei siinä mitään, mutta huolloissa se karu totuus sitten iskee päin naamaa. Kun ne vanhat koristelut on siellä geelien alla, niin sitä saakin sitten viilata oikein urakalla niitä sieltä pois. Nyt kun ne on tuossa ihan pinnassa, niin huollotkin helpottuu! Enkä nyt väitä etteikö muitakin koristeluja voisi laittaa top geelin alle, tietenkin voi. Etenkin maalaukset ja ranskikset sun muut, mutta minua ainakin ärsyttää jos glittereistä jää pinnalle röpöläinen jälki. Siksi olen aina peittänyt ne geeliin kunnolla ja viilannut pinnan vielä tasaiseksi.Koristelut näihin kynsiin on tehty niin, että sekoitin tuon vaalean värin käyttämällä Mosaigin gel-paintteja veil green ja snow whitea. Veil green vaalensi perus valkoista kivasti ja toi siihen pientä shimmeriä sekaan. Maalasin sillä ensin tuon vaalean alueen kynnelle ja sen jälkeen käytin Baehrin metallic proseccoa ja tein sillä kynnen toiselle sivulle kultaisen alueen. Tämä väri ei kynnellä näy, koska se on pohjana tuolle kultaiselle stardustille. Kovetin kynnet uunissa ja tämän jälkeen painelin tahmealle kerrokselle tuota stardustia kultaiselle alueelle. Stardust tarttui siihen helposti. Seuraavaksi maalasin tähdet ja lumihiutaleet. Sitten uuniin kovettumaan ja lopuksi vielä kerros Mosaicin flexy top geeliä. Tätä riitti ohut kerros kynnelle ja se oli helppo sivellä, sillä top geeli on samanlaisessa pullossa kuin kynsilakat on. Top geelin jälkeen lisäsin strassit koristeliimalla, liimasta voi halutessaan lukea enemmän juttua edellisestä postauksesta.
Ihanat stardustini!Kuva glitterlaatikoistani! Ja tosiaan, glittereitä on laatikoissa kahdessa kerroksessa.
Mitä mieltä olette, kummat kynsistä on hienommat? Itse tykkään enemmän noista kaverin terävistä kynsistä. Kaverin kynsistä sainkin paljon paremmat kuvat kuin omistani. Omat kynteni kun on kuvattu perus pokarilla ajastimen kanssa ja minä en ainakaan saa otettua sillä tavalla kunnollisia tarkkoja kuvia.

16 kommenttia:

 1. todella upeita kynsiä , jollain on vaan taito hyppysissä :)

  VastaaPoista
 2. Paljon glitteriä! mä inhoan glitteriä.. siis noita irtoglittereitä, niitä on ihan kaikkialla kun käyttää:D mutta muuten ne olisivat kivoja;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Mä olen varmaan käyttänyt niitä jo niin tolkuttoman paljon, että osaan käyttää suht siististi :) Paperi vaan alle kun sirottelee viuhkasiveltimellä kynnelle niin ei tuu sotkua :) Mutta joo, pari kertaa käynyt niin että jäänyt glitteripurkki pöydälle ja meidän kissa rakastaa niitä... pari kertaa sitten imuroitu glittereitä olohuoneen nukkamatosta!

   Poista
 3. Näistä kieltämättä paremman näköiset ovat stilettomallit, vaikka en ikinä itsellä sellaisia voisi/osaisi pitää. :) Kauniit manikyyrit molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin minustakin ne on kivemmat :) Onko sinulla koskaan ollut tuollaisia kynsiä? Musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan että pitkät terävät on helpommat kun pitkät neliskanttisemmat :D

   Poista
 4. Aivan ihania kynsiä! Molemmat todella hienoja, mutta noissa terävissä värit selävsti paremmin esillä. Mistä olet osanut nuo star dustit? Ja mitä ne maksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen ostanut ne AetzNailzzista. Heillä ei vielä toistaiseksi ole verkkokaupalle selviä sivuja, mutta jos olen oikein ymmärtänyt niin sellaiset on tulossa! niitä voi ostaa myös osoitteesta www.viis.ee

   Poista
 5. Todella ihanan näköisiä molemmat :)

  VastaaPoista