torstai 13. helmikuuta 2014

Hyvää Ystävänpäivää!

Postauksen julkaisen vähän etukäteen, mutta eipä tässä montaa minuuttia mene, kun ollaan Ystävänpäivän puolella, joten ihanaa Ystävänpäivää kaikille! :)

Omiin kynsiini en tänä vuonna ystävänpäivää taitellut, mutta sain tehdä muutama päivä sitten ystävälleni Paulalle söpöt kynnet. Oli ihanaa päästä tekemään toiselle piristykseksi kynnet, mutta samalla harmitti katsella omia todella rumia kynsiäni. En muista milloin olisin viimeksi hävennyt omia kynsiäni näin paljon. Toisaalta harmittaa etten ottanut kuvaa kynsistäni, kun ne olivat pahimmillaan, mutta eipä siinä vaiheessa käynyt mielessä ikuistaa niitä rumiluksia.
Tuossa oli muutama sen verran stressaava ja hermoja raastava viikko, että ei puhettakaan että olisin voinut itselleni mitään kauniita geelikynsiä rakennella. Tein nimittäin jotain mitä en ole tehnyt vuosiin... ensin revin geelikynnet hermostuksissani irti ja tämän päälle menin sitten vielä puremaan jo valmiiksi kärsineet kynteni oikein vereslihalle. Eikä siinäkään vielä kaikki, revin kynsinauhatkin kunnolla. Kynsien pureskelu jäi vähäksi aikaa päälle, kunnes lopulta sain itseäni otettua niskasta kiinni ja laitoin kynsille ohuen kerroksen geeliä, jotten enää purisi jo valmiiksi todella lyhyitä ja kipeitä kynsiä vielä huonompaan kuntoon. Tämä onneksi auttoi ja nyt alkaa kädet ja kynnet näyttämään taas ihan siedettäviltä. Onneksi kaikki huoli ja stressi alkaa helpottamaan myös. Rakas koiramme Mimmi on ollut yksi suuri huolenaihe, tietenkin kun koiralle alkaa ikää tulemaan, niin saa varautua myös iän tuomiin vaivoihin. Tällä hetkellä osa vaivoista on jo hoidettu ja lisää toimenpiteitä tehdään hiljalleen, jotta Mimmi saataisiin vielä kuntoon. Lisäksi palasin pari viikkoa sitten töihin lapsen syntymän jälkeen ja siinähän sitä opeteltavaa taas on ollutkin. Ja vielä sellainen pikkuinen kämpän myyntiprosessi käynnissä ja uuden etsintä menossa.
No mutta, esitellään nyt kuitenkin ne kynnet.Tuollaiset sain tehtyä Paulalle. Aluksi ne näytti minusta liiankin ällö söpöiltä, mutta eikös se ole ihan sallittua jos teemana on Ystävänpäivä? Onneksi Paula ainakin tykkäsi kynsistä. Tavoitteena oli tehdä kynnet kerrankin ilman glitterhileitä, nimittäin jostain kumman syystä kaivan ne aina ensimmäisenä pöydälle, kun alan miettimään koristeita kynsiin. Tällä kertaa sain pidettyä näppini kurissa ja glitterpurkit pysyivät poissa, jes! Idea kynsiin lähti alunperin facebookin yhteisöstä, jossa oli vähän saman tapaiset kynnet.
Kynnet on tehty Mosaicin geeleillä. Pohjalla on alusgeelinä käytety flexya. Kynsiin rakensin pidennykset muoteilla ja geelinä kirkas crystal. Harjoittelin myös pinssausta, mutta täytyy tunnustaa, että sitä saan harjoitella vielä lisää! Kynsipedin värinä on elasticin ja naturalin sekoitus, suunnilleen puolet molempia. Koristeluissa on käytetty Mosaicin gel-painteja väreissä Snow White ja Blondy pink. Näistä tuo vaaleanpunainen on sekoitettu molemmista, koska halusin tuollaisen hennon vaaleanpunaisen värin. Gel-paintit ovatkin siitä loistavia, että niistä voi sekoitella kaikenlaisia miksauksia!
Kun maalaukset olivat valmiit, lisäsin bling blingiä tuomaan vielä strasseja ja ne on tällä kertaa kiinnitetty top geelin avulla.Tämä oli hieman pikainen postaus tällä kertaa, kello alkaa olemaan sen verran paljon, että täytyy lähteä nukkumaan ja aamulla taas reippaana töihin klo 7:15! Jokunen teistä varmasti odottaa lupailemaani kynsikilpailua. Olen tässä varttunut eBaysta saapuvaksi muutamia palkintoon kuuluvia tavaroita. Olen hankkinut palkintoon tuotteita muualtakin ja ihania tuotteita sinne onkin luvassa ;) Kilpailu on siis edelleen tulossa ja laitan sen pystyyn heti kun viimeisetkin palkinnot ovat minulla.

8 kommenttia:

 1. Oi, kun söpöt kynnet! Tosi kauniit.

  VastaaPoista
 2. Söpöt ja hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Uh, kun rupesi itseäkin ahdistamaan tuo stressin määrä! Toivottavasti pian helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät kynsistä :) Eiköhän tämä arki tästä ala tasoittumaan, ainakin kovasti toivon niin :)

   Poista