tiistai 13. toukokuuta 2014

Raikkaan keltaiset kynnet

Nämä kynnet tein myös ZigiZtylen kynsikilpailuun, jossa oli teemana kevät. Tein siis kahdet kynnet ja ne ensimmäiset löydät klikkaamalla tästä. Kävin tänään kurkkaamassa muiden kilpailijoiden kynsiä instagramissa hästägillä #bangerhead ja kyllä iski häpeä päälle! Nolottaa ihan kun minun kuvat on niin surkeita verrattuna muiden tarkkoihin ja hyviin kuviin. Minä siis hätäpäissäni nappasin huonot kuvat puhelimen omalla kameralla ja ihan tärähtäneitähän ne oli. Käykäähän katsomassa kuvia instagramissa, siellä on todella ihania ideoita keksitty keväisiin kynsiin.

Tein siis reilu viikko sitten nämä juhlakynnet. Tykkäsin niistä todella paljon ja ne myös keräsi kehuja niin kaupan kassalla, kavereilta kuin facebookin yhteisöissä. Halusin kuitenkin tehdä itselleni uudet koristelut, jotta voin tuohon kilpailuun osallistua. Tykkäsin paljon siitä koristelusta mikä kynsissä oli, joten päätin tehdä samanlaiset koristelut, mutta eri väreillä vain. Tässä lopputulos.



Halusin pirteät ja raikkaat keväiset kynnet ja minusta nämä ainakin ovat juuri sitä. Väri suorastaan pomppaa silmille livenä. Jos joku lukijoista sai pienen déjà-vun, niin kyllä, näissä on aika samanlainen pohjaväri ranskiksessa kuin näissä keltaisissa kynsissä oli. Vähän eri glitteri on ripoteltuna päälle ja näissä uusimmissa on lisäksi hopeista foliota pieninä murusina.





Huollossa viilailin vanhat koristelut pois. Edellisen kerran tein kynnet siis viikko sitten, joten nyt vähän oikaisin enkä alkanut täyttämään tuota ihan pientä kasvurajaa mikä kynsiin oli tullut. Ilmaantumista ei ollut juurikaan, joten sekin helpotti. Otin pitkästä aikaa vähän kuvia samalla kun tein koristeluja, jotta näette vähän miten toteutin nämä koristelut.


Kynsissä käytin mosaicin gel-painteja pastel lemon ja lemon neon, sekä glitterhilettä, hopeista foliota ja ab strasseja.



Kynnet valmiina koristeltavaksi. Pinta on buffattu ja kaikki viilauspölyt on putsattu pois huolellisesti.



Aloitin koristelun vaaleammalla pastel lemonilla. Ranskiksen rajan tein ouhella nail art m siveltimellä (vilahtaa myöhemmin kuvissa). Tein ensin rajan ja tämän jälkeen levitin geelin koko kärkeen. Laitoin geeliä ohuen kerroksen ja lisäsin märkään geeliin lemon neonia sivuilta viivoja vetäen ja häivytin sitä keskelle, koska vaaleampi keltainen oli vielä märkää (eli ei kovetettu uunissa), niin värit sekoittuvat hyvin keskenään ja ei tullut selviä rajoja. En kuitenkaan halunnut sekoittaa värejä täysin, vaan halusin että tummempi lemon neon oli viirujen muodossa kynnellä. Ei sitä juuri valmiista kynsistä erota, mutta tuo se silti vähän elävyyttä kynsiin. Tämän jälkeen kovetin geelin UV-uunissa.



Pohjaväri valmiina kaikissa kynsissä.



Levitin koko kynnelle ouhen kerroksen kirkasta crystal geeliä, jotta saan glitterhileet ja folion tarttumaan kynnelle. Ensin otin glitteriä siveltimeen ja töpöttelin sitä hieman geeliin. Tuo folio mitä käytin on sellaista todella hentoa ja ohutta, aika rasittavaa sitä oli käyttää. Se lentelee todella helposti jos vanhigossakin puhallat/hönkäiset purkkiin päin. Levitin sitä pieninä murusina kynnelle. Seuraavaksi taas kynsi uuniin kovettumaan.



Uunituksen jälkeen kynnet ovat vielä todella röpöläiset glitterhileen ja folion takia.



Lisäsin kynelle kirkasta geeliä, jotta saan hileet kunnolla piiloon. Taas uuniin kovettumaan.



Uunituksen jälkeen viilaan kynnet vielä muotoon. Tässä täytyy varoa, ettei viilaa liikaa ja koristelut kärsisi. Lopuksi kävin pinnan läpi vielä bufferilla ja putsasin pölyt pois huolellisesti.



Seuraavaksi tein valkoiset koristelut mosaicin gel-paint snow whitella. Sivellin on myös mosaicin nail art M sivellin, johon olen aivan rakastunut. Tämän hankinnan jälkeen alkoi kiekurat ja viivat onnistumaan huomattavasti paremmin, verrattuna eräisiin halpis siveltimiin, joissa karvat sojottaa mihin sattuu.



Ja siitä lähti kiekurat hiljalleen valmistumaan. Tästä puuttuu vielä pienet valkoiset pisteet, jotka tein kiekuroiden lisäksi. Pisteet tein dottig toolilla. Kun koristelut olivat valmiit, niin kynsi uuniin kovettumaan.



Seuraavaksi lisäsin top geelin kynsiin ja kovetin sen uunissa hyvin. Periaatteessa kynnet ovat tämän jälkeen valmiit, mutta päätin lisätä vielä vähän blingiä.



Halusin lisätä kynsiin vielä swarovski AB strasseja. Liimasin ne kynteen mosaicin crystal gluella ja kuivatus suihkeella.



Levitin liimaa pienet tipat niihin kohtiin joihin halusin strassit lisätä. Seuraavaksi pudotin strassit oikeisiin kohtiin ja lopuksi vielä suihkaus kuivattajaa. Koristeet kiinnittyy hetkessä ja ne ovat aina tähän asti kestäneet todella hyvin!



Ja valmista tuli :)

21 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös olekkin :) Kiva välilllä olla vähän räväkämmät kynnet.

      Poista
  2. Ihanat kynnet jälleen. Kiva lukea myös tämmösiä tutoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy yrittää useamminkin ottaa kuvia, usein mulla on se mielessä mutta siinä touhutessa unohdan sitten kuvia napsia :D

      Poista
  3. Oh, nää on kyllä aivn superkauniit! Mä oon pitkään harkinnut ton pastel lemonin hankkimista ajatellen, että eikö muka sunny fruitia ja valkosta sekoittamalla pääse smaan, mut ei kyllä ihan. Ehkä tuo on huomisesta koulutuksesta Aetilta pakko vielä kotiuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla ei sunny fruitia ole, joten en tiedä kuinka hyvän miksauksen niistä saa :) Mihin koulutukseen menet? Ihan vaan pikkasen olen kade kun edes kuulen että olet sinne menossa :D

      Poista
    2. Mä meen jatkamaan peruskoulutusta. Aloitin jo toisaalla, mutten ollut tyytyväinen ja vaihdoin kouluttajaa :) Nyt en malttaisi odottaa huomista ja torstaita! Täytyy ehkä huoltaa toinenkin oma käsi, ettei mene yksien uusien ja yksien kuukauden verran ylikasvaneiden rumilusten kanssa... :D

      Poista
    3. Voi että, nauti nyt ja ime kaikki tieto ja taito kurssilla :) Kyllä se huominen nopeesti tulee ;)

      Poista
    4. Oli nyt pakko tulla kertomaan, että kyllä mä nautinkin! Olin niin häkellyksissäni torstainakin, että unohdin tuon pastel lemonin ihan tyystin! Hyvä että muistin finish wipen ja nufun blingejä ostaa :D Omasta blogistani löytyy nyt juttu kouluttajan valinnasta, jossa on mun kokemus tästä toisesta maahantuojasta ja Aetista.

      Aet oli vaan mahtava, ai että! Nyt odotan, että voisko olla jo kuukausi mennyt, että pääsisin uudestaan!

      Poista
    5. Kävinkin sen lukemassa ja hyvä teksti oli :)

      Poista
  4. Kauniit!
    Tää oli kiva postaus, kiva nähdä vaihe vaiheelta miten tehty kun itse en ymmärrä hölkäsen pöläystä geelikynsistä ja muista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän sitä tiedä miten monta vaihetta geelikynsissä on ja miten niitä tehdään, jos ei ole koskaan itse kynsiä ottanuttai nähnyt niiden tekoa. Meillä töissä (puolustusvoimien autokoululla) miehet tänään kyseli juurikin näistä kynsistä että kauankos tommosia tekee ja eivät millään voineet uskoa että tunteja näiden tekoo voi helpostikin mennä :D Ne luuli että nää vaan liimataan kynteen kiinni ja se oli siinä.

      Poista
    2. Haha, voi noita miehiä. :D Pitää olla ymmärtäväinen, kun eihän ne kynsistä tiedä, mutta ite kyllä joskus tulee kurtisteltua kulmia, kun kaveri (mies) olettaa, että kynnet saa tehtyä 15 minuutissa.

      Poista
    3. Näinhän se on :D Meillä kotona mies tietää, kun nappaan kynsisalkun esille, että mulla helposti vierähtää muutama tunti "askarrellen". Kerran tein yhdelle kaverille kynnet ja se otti poikaystävän mukaan, joka aloitti jo ensimmäisen puolen tunnin jälkeen kyselyn "joko on valmista" ja mä olin vasta pustannut kynsinauhat huolella, viilannu luonnonkynnen sopivaksi, karhentanu kynnen pintaa ja etsitty halutut koristeet valmiiksi pöydälle :D Lopulta tehtiin kynsiä noin 2,5-3h ja kyllä oli poikaystävä ihmeissään että miten voi kestää noin kauan yhtien kynsien kanssa!

      Poista
  5. Kynnet tosi kauniit ja taidokkaasti tehty jälleen kerran. Aika mielenkiintoinen tuo folion käyttö, täytyy joskus kokeilla. Kovasti jo odotan kesälomaa, saa itselle kynsiä yrittää tehdä. Saas nähdä miten vasemmalla kädellä onnistuu. Tosi hienoa kun otat kuvat vaihe vaiheelta. Ritu-78

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä vasemalla kädelläkin oppii tekemään, kunhan vaan harjoittelee :)

      Poista
  6. Aivan upeat, tiedämpäs millaiset kynnet huollatan kolmen viikon päästä itselle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kannattaa kokeilla rohkeasti värejä, kummasti tuo pientä piristystä ;)

      Poista
  7. Tosi kauniit ja taidokkaasti tehty! :)

    VastaaPoista
  8. aivan upeet ot! :0 onko mahdollista jos tekisit ''step by step'' tutoriaalin miten teet alusta asti kynnet mosaic geeleillä..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan jos jossain vaiheessa sellaisen tekisin :) Harvemmin vaan tulee tehtyä kynsiä ihan uudelleen alusta alkaen, melkein on aina huolto omiin kynsiin. Mutta pidetään mielessä :)

      Poista